BREAKING NEWS

He took them home, who is the policeman who escaped the murderers of the people of Vis Martinaj? The well-known journalist reveals other details on the scene: The person who landed 91 bullets on the three young men is revealed

He took them home, who is the policeman who escaped the murderers of the people
x
BREAKING NEWS

Wave of arrests in Tirana in the last few minutes, 5 people were arrested and 5 others were declared wanted. The police clarify the details and the charges against them

Wave of arrests in Tirana in the last few minutes, 5 people were arrested and 5
x
BREAKING NEWS

The US Navy helicopter lands in Albania, the embassy issues an important announcement (VIDEO)

The US Navy helicopter lands in Albania, the embassy issues an important
x
BREAKING NEWS

Two doctors are put in handcuffs at QSUT, the accusations against the white shirts are revealed (NAMES)

Two doctors are put in handcuffs at QSUT, the accusations against the white
x
BREAKING NEWS

The dynamics of the fatal accident that took the life of the son of Kudret Saliaj is revealed

The dynamics of the fatal accident that took the life of the son of Kudret
x
BREAKING NEWS

Will the American Congress investigate Edi Rama? Republicans public letter to the FBI about McGonigal. Urgent request cleared (DOCUMENT)

Will the American Congress investigate Edi Rama? Republicans public letter to
x
BREAKING NEWS

A big loss! The Director of Tourism in this municipality of the country died prematurely due to a serious illness

A big loss! The Director of Tourism in this municipality of the country died
x
BREAKING NEWS

The tragedy deepens for the family from Vora, the father was killed by the grandfather and the mother is in prison, Kudret Saliaj's son was killed in an accident. He was traveling with...

The tragedy deepens for the family from Vora, the father was killed by the
x

Aktualitet

"I felt a bad premonition there"/ "It breaks down" Nuredin Dumani: Talo Çela surrounded me with three cars in Papër, I ran away 200 meters and took out the gun. The penitent tells what happened

"I felt a bad premonition there"/ "It breaks down" Nuredin

Talo Çela and Nuredin Dumani have participated in many crimes together according to the testimony of the latter under the status of repentant, but recently they had broken relations with each other, turning into sworn enemies.

Both of them had sworn that they would kill each other, while Nuredin Dumani had started the hunt for Çela fill after the murder of his friend Klevis Kapllani in September 2020 in Rrogozhinë.

Soon after that, Dumani killed Talo Çela's brother in Elbasan, while he also started looking for where he could hide in the surroundings of this city.

It is learned that Dumani had learned to some extent the base of Talo Çela, based on the information received from the police of Elbasan.

According to the testimony of Nuredin Duman, he had gone near this base earlier, but had felt threatened by people who were nearby after they had loaded the machine gun.

The area where Nuredin Dumani had targeted Talo Çela is the one between Çerik and Elbasan, and it was there that he was assassinated by people connected to him.
Among other things, Nuredin Dumani says:

"... While I was standing on the road when I fled to Cërrik, I was approached by three cars of the type "Audi", "Benz CLS" and a "BMW".

A person got out of the "BMW" car and approached me towards the place where I was parked.

I gave this person a Kalashnikov assault rifle, which I had brought as a souvenir.

All three cars were looking at me and I felt a bad premonition there.

I started moving by vehicle, entering the intersection of Paperi, on the road that leads to Cerrik. After seeing that the three cars ran away in the direction of Cërrik, I moved directly. But suddenly a Benz with old Greek license plates "C Class" without black windows took my way..."

“…Nuk jam afruar fare në drejtim të Benzit, pasi e kuptova që nuk ishte mirë puna.

Personat që ishin në makinë më bënë dhe foto me telefon dhe ikën. Sapo fillova të lëviz, për të ikur tek kthesa e Papërit dhe të largohesha në Fier, më ka dalë para një kamion dhe unë duhet të qëndroja STOP.

Unë po shikoja gjithmonë djathtas, pasi doja të shikoja nësë kishte makina të tjera aty në parkim si dhe nëse ishin makinat e tjera që po më vezhgonin. Por e humba vëmendjen nga krahu i majtë. Në sekondë dëgjova xhamat dhe breshëri automatiku. Kam kthyer kokën instiktivisht.

Pashë që ndaluan krismat. Kur ktheva kokën, pashë një makinë ngjyrë vishnjë “E Class”, nuk e pashë targën dhe pas shoferit ishin 2 gjuajtës që kishin kallashnikov në dorë, të cilët nuk kishin zbritur por kishin dritare të hapur.

Nuk i identifikova dot ata që kishin kallashnikovin, se kishin maskë. Por identifikova shumë mirë shoferin, ishte fiks ai që po kërkoja unë, Talo Çela. Duke e njohur strukturën e tij dhe mënyrën se si rrinte, jam i bindur që ishte ai.

Pastaj filluan breshëri, jam shtyrë nga krahu i djathtë dhe barkas kam prerë timonin për Peqin.

Jam përplas 2 herë, ato prap me vinin mbrapa në mënyrë të ç’rregullt. Makinës, ju çan gomat dhe i ikte drejtimi sa majtas dhe djathtas. Nga vendi i ngjarjes deri ku kam qëndruar është një distancë 150 deri në 200 metra.

Kapa kallashnikovin dhe zbrita, pasi e mbusha jam pozicionuar për të gjuajtur me armë gjuajtësit. Ata e panë këtë gjë, por nuk u afruan dhe unë s’kam qëlluar…”, thotë ai sipas OraNews.

After this confrontation with weapons, Nuredin Dumani received a bullet in the back and then quickly left in the direction of Fier, where he was arrested by the police.

Duman agreed to speak afterwards, telling everything he had done with Talo Çela as well as the others.