BREAKING NEWS

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the Rama-Berisha bargains with the criminal amnesty, this is how the corrupt were released and the "coup" that was done to SPAK

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the removal of the salary and any financial benefits, to the burning of the mandate, this is how "non-women" will be taken out of politics

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the
x
BREAKING NEWS

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to sink the corrupt high officials, here is who collected the evidence for the British who declared Sali Berisha "non-women", on the "black list" of politicians from the right and fr...

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem Hajdar had set out to eliminate Sali Berisha, who has the evidence that will open the "Pandora's Box" for the file of the "century"

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem
x
BREAKING NEWS

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed, constitutionalists and analysts raise the alarm, strong clashes within "Reestablishment"

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed,
x
BREAKING NEWS

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on Sokol Mêngjesi are revealed, it is suspected that the cause was...

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on
x
BREAKING NEWS

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian politicians with criminals, Lord Dingeman is coming to Tirana today, training SPAK prosecutors for money laundering and seizing property, here are the "VIP" names at risk, the Briti...

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian
x
BREAKING NEWS

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state gangs led by General Agim Shehu ambushed us at Ura e Dajlani, Spartak Braho remembers the violence of '96 and reveals the conversation inside the car with the high official of the SP

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state
x

Aktualitet

"Pigs, villains, cauldrons", Edi Rama, an ugly copy of Sali Berisha as an enemy of the media, here are all the accusations, attacks and insults of the prime minister against journalists

"Pigs, villains, cauldrons", Edi Rama, an ugly copy of Sali Berisha as

Democracies collapse where the media is threatened, where free speech is censored, where journalists are seen as enemies rather than defenders of the public interest, and the main enemies of the media are politicians who have nothing of what they should have to serve the citizens Albanians. Media freedom in our country is almost at zero levels. The most outrageous character in Albanian politics with the media is Prime Minister Rama. The head of the government, although a failed painter, a failed mayor, as well as a failed prime minister, who at the moment he came to the head of the country chose his tactics, where he did not choose politicians as opponents, but targeted the media. Rama has often tried to avoid voices critical of him. He has undertaken legal initiatives aimed at limiting freedom of expression and formalizing media censorship, which have been strongly opposed by internationals. So Rama has turned into an ugly copy of Sali Berisha, even worse than he was during his government, who is accused of being a murderer and a blackmailer, when it came to the media, unlike Rama, he retreated. Prime Minister Rama has an extensive staff that takes care of his image, transforming the truth almost to the levels of dictatorship. Until today, the person who was involved in the brainwashing of citizens by controlling some media outlets with purchases and deals was Endri Fuga, the former director of media in the Prime Minister, who has resigned from the position of the head of the Media and Information Agency. days ago. Edi Rama's Gebelsi has handed over the keys to the propaganda office. For all those who don't know, Gables was Adolf Hitler's Minister of Propaganda.

Rama calls the media "cauldron"

When Rama doesn't like the truth that the media is throwing in his face, he starts attacking journalists, drawing the attention of the citizens to the banality and banality. At the time when he was in the opposition, Rama described the media as the most important means of free speech and the importance of reflecting to the public the truths that the government of that time, according to the current prime minister, was covering up. But why today, when the same media exposes, denounces or comments on various current political, social and economic issues, when Rama's interests are affected, it turns out to be a "cauldron". In 2016, while planning to concession the burning of the country's plastic and paper, it decided to make a law to allow the import of garbage. The Albanians rose up in protest and he decided to attack the media as guilty, as responsible for stating the simple fact that he is allowing the importation of rubbish, was rubbish. "Cauldron, cauldron, cauldron", he shouted for years. And then, only shortly after the 2017 elections, when Sajmir Tahir's friends went to prison, in Italy, Rama declared journalists "public danger". While he declared journalists "public danger", Sajmir Tahir's fans almost lynched journalists in the street because they were asking him questions. And later, while proposing the infamous law for online media control, Rama declared that journalists are violating human rights. By reporting on his concessions, Rama argued, journalists were violating "human rights to pursue free enterprise." when Sajmir Tahir's friends went to prison in Italy, Rama declared the journalists "public danger". While he declared journalists "public danger", Sajmir Tahir's fans almost lynched journalists in the street because they were asking him questions. And later, while proposing the infamous law for online media control, Rama declared that journalists are violating human rights. By reporting on his concessions, Rama argued, journalists were violating "human rights to pursue free enterprise." when Sajmir Tahir's friends went to prison in Italy, Rama declared the journalists "public danger". While he declared journalists "public danger", Sajmir Tahir's fans almost lynched journalists in the street because they were asking him questions. And later, while proposing the infamous law for online media control, Rama declared that journalists are violating human rights. By reporting on his concessions, Rama argued, journalists were violating "human rights to pursue free enterprise." Rama stated that journalists are violating human rights. By reporting on his concessions, Rama argued, journalists were violating "human rights to pursue free enterprise." Rama stated that journalists are violating human rights. By reporting on his concessions, Rama argued, journalists were violating "human rights to pursue free enterprise."

Të gjitha kërcënimet e Ramës ndaj medias

Nëse i përmbledhim të gjitha ofendimet dhe kërcënimet e Ramës ndaj gazetarëve dhe medias nuk do të na mjaftonte e gjithë gazeta për t’i shkruar. Por le të përmendim vetëm ofendimet më të rënda të lëshuara vetë nga goja e Ramës si asnjë politikan tjetër: Kazan, derra, zuzarë, Kadrinj, derrhane, hipokritë, parazitë, gënjeshtarë, avokatë gjynahqarë të krimit, dembelë, armiq, të papërgjegjshëm, të palexuar, gazetarëve tu vijë turp, gazetarët torolisin miletin, gazetarët janë shkaku i problemeve të vendit, gazetarët përçojnë akuzat si tel bakri, amplifikatorë thashethemesh, katund mediatik, qen, idiotë, të paditur, injorantë, flasin përçart, kokbosh, të pirë. “Do të ti plotësoj gjithë nevojat që ke, por më lër të ti plotësoj një nga një”, Rama duke folur me gazetaren Eni Vasili. “Po të shihja ty dhe po mendoja person tjetër, një koleg tuajin mashkull”,  Rama duke folur me gazetaren Eni Vasili. “Jeni e papërgatitur, por edhe s’keni faj se keni fëmijë të vogël”, Rama duke folur me gazetaren Ilva Tare. Prostituta të informacionit, gazetat shqiptare “pengojnë aparatin tretës”, mediat janë skandalozë, përhapin lajme të rreme, shkelin dhe  cenojnë dinjitetin e njerëzve nga  mëngjesi deri në darkë, të pabesueshme, mjegullojnë të vërtetën, media po degradon çdo ditë, shfryjnë mllef e helm, pa etikë. Gjithashtu së fundmi Rama ka shpikur dhe një term tjetër kur nuk i pëlqen pyetja e gazetarit. Ai e çon në “riedukim”, pra vendos që të mos i përgjigjet pyetjeve të tij deri në një moment të caktuar. Ju duket normale për një kryeministër të vendit të sillet me median kështu?

Diktatura e instaluar nga Rama

Përveç fyerjeve dhe kërcënimeve ndaj medies, propaganda e kryeministrit Edi Rama kaloi limitet para fushatës së zgjedhjeve të 2017, ku bëri me dije se do të hapte një televizion të vetin, ku edhe e pagëzoi me emrin ERTV. E nisi me lidhje direkte, ku çdo takim elektoral i tij tashmë kalonte nga ERTV, duke detyruar edhe mediat që të merrnin sinjalin nga tv e kryeministrit Rama. Nuk zgjati shumë dhe Rama filloi që programacionin e tv së tij ta mbushte me reportazhe, intervista, dhe kulmi kapi kur nisi të jepte, edhe me lajme. Duke mos bërë asnjë lloj transparence se me çfarë lekësh Rama e mbante strukturën e këtij TV, vazhdonte që përmes saj të thoshte se Shqipëria po lulëzon, ka rritje ekonomike, shqiptarët po punësohen çdo ditë. Kryeministrin e zuri paniku nga realiteti i hidhur që mediat po pasqyronin çdo ditë dhe për këtë vendosi që përmes zyrës së tij të propagandës të montonte kronika ku flitej për arritjet e qeverisë së tij, arritje këto që nuk ishin asgjëkundi. Pyetja që dhe sot nuk ka një përgjigje është se : Me çfarë buxheti u mbajt ky televizion, operatorët dhe gazetarët me çfarë lekësh paguheshin? Vetëm një gjë është e sigurt, Rama sa do që të mundohet të shantazhojë, të kërcënojë, të blejë gazetarët, nuk do ta vrasë kurrë fjalën e lirë pasi ka ende media në Shqipëri si gazeta “SOT” që mision kanë të luftojnë për të drejtat e qytetarëve dhe jo interesat personale të politikanëve.