BREAKING NEWS

Serious/ A person is found dead, the first details emerge

Serious/ A person is found dead, the first details emerge
x
BREAKING NEWS

Kurti arrives in Tirana, the Presidency clears the meeting

Kurti arrives in Tirana, the Presidency clears the meeting
x
BREAKING NEWS

A fight broke out between police officers in Tirana, the first details emerge

A fight broke out between police officers in Tirana, the first details emerge
x
BREAKING NEWS

Kurti arrives at the Presidency, is expected by Bajram Begaj, here is what will be discussed

Kurti arrives at the Presidency, is expected by Bajram Begaj, here is what will
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ They left the mandate of the deputy to run for mayor, here are the five new names that enter the Assembly

Elections of May 14/ They left the mandate of the deputy to run for mayor, here
x
BREAKING NEWS

Gunshots in Tirana, shots were fired at the OSHEE official's apartment (DETAILS)

Gunshots in Tirana, shots were fired at the OSHEE official's apartment
x
BREAKING NEWS

Public opinion is shocked! The 36-year-old rapes his father in Tirana

Public opinion is shocked! The 36-year-old rapes his father in Tirana
x
BREAKING NEWS

Gunshots in Tirana, the police react. Here are the first doubts about the event

Gunshots in Tirana, the police react. Here are the first doubts about the event
x

Aktualitet

Justice suffered a great loss with the departure from this world of the well-known lawyer/ Her friends are touched by the decision they have made: They are our trust, they spent everything for the mother's treatment

Justice suffered a great loss with the departure from this world of the

The children of Denisa Daka, the lawyer and human rights defender, who passed away after a serious illness, have been left without a home.

They spent all their savings and the income they had to keep their mother alive as long as possible, an initiative that ended today with Denisa's departure from this world.

For this reason, friends of the family have decided to open a 'GOFundme', so that everyone can contribute to the children who are still minors and have been left without a mother or a father.

Justice suffered a great loss with the departure from this world of the

The goal is for every citizen to become the family of the lawyer's children, helping them as much as they have the opportunity and desire.

If you want to contribute CLICK HERE

Denisa Daka, avokate dhe mbrojtëse e të drejtave të njeriut, veçanërisht e grave të dhunuara dhe në pamundësi financiare, u nda sot nga jeta, pas një sëmundje të rendë. Kurimi i Denisës i kushtoi familjes të gjithë kursimet. Sot dy fëmijët e saj, janë pa shtëpi dhe pa të ardhura. Denisa ishte një nënë shembullore dhe një bamirëse e pashoqe në profesion. Shumëkush ka ndjerë ndihmën e pakursyer të saj si avokate profesioniste e shkëlqyer, pa menduar për paratë, por vetëm për drejtësinë. Denisa ndihmonte çdo njeri të pamundur në procese gjyqësore, duke ofruar falas avokatinë e saj. Sot kjo grua e fortë nuk është mes nesh. Me punën e saj ajo rriti e krejt e vetme dy fëmijët e saj që ende janë në moshë të mitur, por Denisa e ndershme nuk i'a doli të linte së paku një strehë për ta. Ata sot janë pa shtëpi. Ata sot janë pa nënë e pa baba. Ata sot janë amaneti i një njeriu të ndershëm për të gjithë ne. Sot, është dita që t'i kthejmë asaj, atë që ajo bëri për njerëzit e pamundur, në nevojë e pa përkrahje. Kontributi financiar do lehtësonte sado pak dhimbjen e dy fëmijëve të saj, të mbetur jetimë dhe të vetëm, pa asnjë përkrahje. Të bëhemi bashkë e tu blejmë një shtëpi për të mos i lënë në mëshirë të fatit! Ne nuk nuk e zvendësojmë dot NËNËN Denisë, por ne mund të bëhemi FAMILJA e fëmijëve të saj!