BREAKING NEWS

Movement difficulties are warned in the Durrës-Elbasan axis, the Police comes out with an important announcement for citizens: Starting from 22:00 until the morning...

Movement difficulties are warned in the Durrës-Elbasan axis, the Police
x
BREAKING NEWS

Sad/ The former mayor of Durrës has passed away

Sad/ The former mayor of Durrës has passed away
x
BREAKING NEWS

Arrested for money laundering, former official Alda Klosi ends up in the hospital

Arrested for money laundering, former official Alda Klosi ends up in the
x
BREAKING NEWS

Acari "invades" Albania, which are expected to be the coldest days of the next week

Acari "invades" Albania, which are expected to be the coldest days of
x
BREAKING NEWS

Art in mourning/ A great loss for Albania, the talented actor from Shkodran has passed away

Art in mourning/ A great loss for Albania, the talented actor from Shkodran has
x
BREAKING NEWS

Good news for Albanians/ Germany needs 400,000 workers a year, here is what is expected

Good news for Albanians/ Germany needs 400,000 workers a year, here is what is
x
BREAKING NEWS

The Pentagon destroyed the 'spy' balloon, China's immediate reaction comes

The Pentagon destroyed the 'spy' balloon, China's immediate
x
BREAKING NEWS

Currency exchange for today / How much the dollar and euro are bought and sold, here's what happens to other currencies

Currency exchange for today / How much the dollar and euro are bought and sold,
x

Aktualitet

"The drug was ordered by someone who killed a policeman"/ Cocaine in the SP official's house, the wiretapping revealed, who is the "lushnjari"...

"The drug was ordered by someone who killed a policeman"/ Cocaine in

The show "On target" by the journalist Klodiana Lala brings this Wednesday exclusive details from the action for the seizure of 430 kg of Colombian cocaine that were found in the house of the socialist official Viktor ?ervanaku, in Frakull of Fier.

For the first time, the wiretaps between the suspects are released, revealing how the criminal group operated. Viktor ?ervanaku, currently the director of the OST administration, former mayor of the Frakull i Madh municipality, as well as a former officer of the RENEA special forces, as it turns out from the interceptions, was in contact with police officers and other state structures.

The second part of the documentary follows:

In another intercept between Denilson and his fiancee, who appear to be completely red-handed in their communications, Denilson is heard instructing his fiancee about the issues that may come up next on the merchandise.

Likewise, he is heard telling his fiancee that the senders of the goods could send their people to Albania. In order to inspect the place where the cargo was kept in Frakull e Madhe. In another interception, this time on November 11, 2022, Denilson ordered his uncle to remove the dog from the place where they were storing the goods, to their house in the village of Frakull e Madhe.

He also found a way to remove his grandfather, Refat, from the place where the cargo was. So that the latter would not see the people who would go to his apartment the next day. This is because the Colombians would receive from there a quantity of 'organic manure' for verification/extraction.

Interception November 11, 2022

Denilson Cervanaku communicates with his uncle, Zenel Cervanaku

Mr. Ç: Hey Son.

D. Ç: Come on bro. We will leave tomorrow from ten, eleven I believe, I started early in the morning.

Mr. Ç: From ten, eleven o'clock.

D. Ç: We will come there from ten o'clock, but you started at seven, eight o'clock.

Mr. Ç: Ok. I'm leaving soon then.

D. Ç: Eh. They left quickly, even if it's the lead dog when we come, brother, don't let Refati be there, you're the guide. Tell me to go... stay there.

Mr. Ç: No worries, no worries. OK brother. No worries. Bye.

Të nesërmen Denilsoni komunikon sërish me xhaxhain e tij Zenelin, ku e vë në dijeni se po vijnë. Dhe që të merrte masat të largonte qenin nga oborri i banesës. Për shkak se po vinin personat që do bënin inspektimin e ngarkesës dhe do mundësonin marrjen prej saj të një sasie të vogël për verifikim. Po ndërsa punët duket se ishin në vijë, komunikimet midis personave të interesuar për ta mbyllur sa më shpejt pastrimin e kokainës, tregojnë të kundërtën.

Ndërsa tensioni duket të jetë në rritje. E tillë shfaqet të jetë edhe biseda e kapur në përgjime më 12 nëntor, midis Denilsonit dhe të fejuarës së tij.

Ku djali i Viktor Çervanakut shprehet i revoltuar se ‘i huaji’, duke lënë të nënkuptohet kolumbianin, nuk bëri gjë. Kjo, sipas tij, pasi përkthyesi nuk kishte vajtur në takim. Në këtë bisedë të përgjuar Denilsoni i kërkon të fejuarës të ketë kujdes dhe të mos përmendë emra, por ndërkohë shprehet ‘se do ti fuste ndonjë plumb kokës, se më acaroi me luaji mendsh’, duke nënkuptuar të dyshuarin Klajdi Vrioni, i cili nuk e kishte përfunduar punën.

Shqetësim për zhdukjen e ‘Kolumbianit’, shfaq edhe Nikolin Gjolena. ‘Kolumbiani u zhduk vëlla, por unë e gjej kolumbianin me dasht’, dëgjohet Gjolena ti thotë Denilson Çervanakut. I cili më vonë dëgjohet teksa flet me të fejuarën dhe për raportet e afërta që kanë me Nikolin Gjolenën.

Më tej ata flasin për provën e vogël që do ti bëjnë ngarkesës, në momentin që do të sigurohet kimisti. Por nuk anashkalojnë as marrjen përsipër të përgjegjësisë në rast se zbulohen. Sepse siç thonë, fitimi është shumë i madh.

Denilson Çervanaku, dëgjohet në një tjetër bisedë të datës 30 gusht, me Nikolin Gjolenën, teksa flasin për problemet që kanë me punonjësit e Portit.

Nikolini i tregon Denilsonit, se një lidhja e tij i ka dërguar disa foto të një ambienti tjetër, të cilat bënin fjalë për 3 persona të grupit që ai njihte me parë dhe kanë lidhje me strukturat e shtetit.

Sipas Nikolinit ata kanë kryer dhe vrasje punonjësish policie dhe nuk i kanë dalë garant personit që ka marrë përsipër kalimin e ngarkesës për shkak të kontrolleve.

Denilsoni and Gjolena talk about another load that they tried to put through England but that they were unable to get through and according to them the load was sent back, after they made a mistake in the country of origin of the goods in Colombia.

While they say that in such cases, a lot of work opens up for you, due to the lack of coordination with their colleagues. But amidst these concerns, they are happy when the cargo is cleared.