BREAKING NEWS

"We no longer have criminals who reach out with a Kalashnikov and kill half the bar"/ The forensics expert gives a strong warning: Professionalism has increased, from 2012 until now...

"We no longer have criminals who reach out with a Kalashnikov and kill half
x
BREAKING NEWS

"It is done to attract the attention of the State Police"/ The former head of the police reveals who takes the photos of the much-wanted Ervis Martinaj

"It is done to attract the attention of the State Police"/ The former
x
BREAKING NEWS

"Initially they give him the car for..." The former head of the State Police reveals how contract killers are recruited

"Initially they give him the car for..." The former head of the State
x
BREAKING NEWS

The journalist shocks with the statement: Police systems were built by a Russian company, this is the damage caused by hackers in the system

The journalist shocks with the statement: Police systems were built by a Russian
x
BREAKING NEWS

The testimony of the two Beqiraj brothers / Klodiana Lala breaks the strong statement: Random criminal events have 'whitened the face of the police'

The testimony of the two Beqiraj brothers / Klodiana Lala breaks the strong
x
BREAKING NEWS

"In Albania, he only has left...", Klodiana Lala speaks with names: Who is the well-known character of the world of crime who received the fine of 500 thousand euros

"In Albania, he only has left...", Klodiana Lala speaks with names:
x
BREAKING NEWS

"Killers for hire are a dangerous problem", Artan Hoxha reveals the main 'financier' of these serious crimes

"Killers for hire are a dangerous problem", Artan Hoxha reveals the
x
BREAKING NEWS

Indefinite imprisonment for the two Beqiraj brothers, Artan Hoxha casts doubts on the court's decision: I was surprised, there is something that does not match, I suspect that...

Indefinite imprisonment for the two Beqiraj brothers, Artan Hoxha casts doubts
x

Aktualitet

Suspension of 7 officials of the Cadastre of Tirana, Klodiana Lala clarifies the report of the mother: How my two sons took my 5-storey hotel! (FILE)

Suspension of 7 officials of the Cadastre of Tirana, Klodiana Lala clarifies the

New details have emerged from the suspension of seven officials of the Tirana Cadastre. Journalist Klodiana Lala has provided the file of the Tirana Prosecutor's Office, which also clarifies the denunciation that the citizen VK, who was deceived by being stripped naked and being alienated from the Hotel property, located at the address: Rruga “Reshit Çollaku” no. 1001 Tirana.

It is learned that 2 brothers took the property of the father that he had built in 1995 from the ownership of the mother and passed it on their behalf through fraud and corruption of the employees of the Cadastre of Tirana.

Based on the false statements of the boys, the building was legalized on 5.10.2015 and they were provided with the ownership certificate of 2 boys, Elvis and Endri Turtulli, depriving their mother VK of ownership at a time when this building had passed the Court Decision. owned it.

The two boys stated that the hotel was built in 1998, when their age was one between 18 and 16 years old, but the mother rejected it, explaining that the building was built in 1995 and that it was equipped with a certificate of ownership from the mortgage in name of ex-spouse, BT

 Full notice:

The Prosecution of the Judicial District of Tirana, has registered the criminal proceeding no. 8497 year 2021 for the criminal offense of "Fraud" and "Abuse of duty", provided by Article 143 and 248 of the Criminal Code.

From all the investigative actions it results that the citizen VK, was deceived by getting naked and being alienated from the property - Hotel, located at the address: Rruga “Reshit Çollaku” no.1001 Tirana.

Procesi i zhveshjes nga prona dhe i tjetërsimit të saj fillon me deklarimin e djemve të saj, E.T dhe E.T në zyrën e ALUIZNIT se ky objekt, Hotel, është ndërtim pa leje i ndërtuar në vitin 1998, fakt ky jo i vërtetë, pasi në vitin 1995 ky objekt ka qenë i pajisur me certifikatë pronësie nga hipoteka në emër të ish-bashkëshortit të saj, shtetasit B.T.

Dy djemtë e saj, kanë deklaruar që objekti është ndërtuar në vitin 1998, kur mosha e tyre ka qenë njëri 18 dhe tjetri 16 vjeç.

Në lidhje me tokën, kanë deklaruar se nuk dinë e kujt është, pasi është ndërtuar në truallin e familjes dhe është regjistruar me njohje fakti, sipas ligjeve të asaj periudhe.

Në bazë të këtyre deklarimeve të rreme, si përfundim nga zyra e regjistrimit të pasurive të paluajtshme të pasurisë Tiranë, më 5.10.2015, është legalizuar ky objekt dhe janë pajisur me certifikatën e pronësisë djemtë e saj duke zhveshur nga pronësia nënën e tyre V.K.,  në një kohë që ky objekt me Vendim Gjykate i kishte kaluar asaj në pronësi.

Më datë 27.06.2022, janë miratuar nga ana e Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, masat e sigurisë ndaj shtetasve si më poshtë:

B. B si person i dyshuar për kryerjen e veprës penale të “Shpërdorimit të detyrës“ parashikuar në nenin 248 të K.Penal

Masa e sigurisë “Detyrim per tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 dhe “Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale.

A.C si person i dyshuar për kryerjen e veprës penale të ‘‘Shpërdorimit të detyrës‘‘ parashikuar në nenin 248 të K.Penal.

Masa e sigurisë “Detyrim për tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 dhe ‘Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale.

D.Ll si person i dyshuar për kryerjen e veprës penale të ‘‘Shpërdorimit të detyrës‘‘ parashikuar në nenin 248 të K.Penal.

Masa e sigurisë “Detyrim për tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale.

E.P si person i dyshuar për kryerjen e veprës penale të ‘‘Shpërdorimit të detyrës‘‘ parashikuar nga nenin 248 të K.Penal

Masa e sigurisë “Detyrim për tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale.

K.D si person i dyshuar për kryerjen e veprës penale të ‘‘Shpërdorimit te detyrës“ parashikuar në nenin 248 te K.Penal.

Masa e sigurisë “Detyrim për tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 dhe ‘Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale.

G.T si person i dyshuar për kryerjen e veprës penale të ‘‘Shpërdorimit të detyrës‘‘ parashikuar në nenin 248 të K.Penal.

Masa e sigurisë “Detyrim për tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale

E.Sh si person i dyshuar për kryerjen e veprës penale të ‘‘Shpërdorimit të detyrës‘‘ parashikuar në nenin 248 të K.Penal.

Masa e sigurisë “Detyrim për tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale.

E.T, i dyshuar për kryerjen e veprës penale të ‘‘Mashtrimit“ të kryer në bashkëpunim të parashikuar në nenin 143/3 e 25 te K.Penal.

Masa e sigurisë “Detyrim për tu paraqitur në policinë gjyqësore” neni 234 i K.Pr.Penale.

ET, Suspected for committing the criminal offense of "Fraud" committed in collaboration provided in Article 143/3 and 25 of the Criminal Code.

Security measure "Obligation to report to the judicial police" article 234 of the Criminal Code.

Most read