BREAKING NEWS

The mafia attack with two victims in Vlora, Gladis Nano makes a sudden move

The mafia attack with two victims in Vlora, Gladis Nano makes a sudden move
x
BREAKING NEWS

Ambassador Volodymyr Shkurov reveals the figures: Here are how many Ukrainians left from the war have taken refuge in Albania

Ambassador Volodymyr Shkurov reveals the figures: Here are how many Ukrainians
x
BREAKING NEWS

Killed his neighbor for blood feud, Florjani makes the painting in prison 'hugging his father'

Killed his neighbor for blood feud, Florjani makes the painting in prison
x
BREAKING NEWS

New details from the killing of the Albanian in Italy have come to light, how the 36-year-old was ambushed, suspected of...

New details from the killing of the Albanian in Italy have come to light, how
x
BREAKING NEWS

"Berisha and Meta are killing the alternative to come to power" Vangjeli warns of a 'storm' in PD and PL: This is the only way for the opposition to triumph

"Berisha and Meta are killing the alternative to come to power"
x
BREAKING NEWS

Covid-19 in Albania/ The Ministry of Health publishes the figures, here are how many new cases there have been in the last 24 hours

Covid-19 in Albania/ The Ministry of Health publishes the figures, here are how
x
BREAKING NEWS

"Halli is pushing him to declare war with a bullet", Spartak Ngjela makes a strong statement and reveals why he is threatening Ilir Meta: Here is what is expected to happen during the months of September-October

"Halli is pushing him to declare war with a bullet", Spartak Ngjela
x
BREAKING NEWS

The weather takes a drastic turn, what is expected to happen with the temperatures at the weekend

The weather takes a drastic turn, what is expected to happen with the
x

Bota

"He closed my mouth so that I could not be heard" / Speaks the 21-year-old who was raped for two years by her brother: He took pictures of me and ...

"He closed my mouth so that I could not be heard" / Speaks the

A 21-year-old who has been repeatedly raped and abused by her teenage brother since the age of six says she "does not blame her parents" for not reporting her to police when he admitted what he had done 13 years ago.

The young woman who was bullied by her older brother for two years said 'goodbye' to her abuser while he was jailed for three years.

Aoife Farrelly, 21, of County Meath, Ireland, was repeatedly raped and sexually assaulted by her brother Cian, now 30, when she was between six and eight, and he was aged between 15 and 17.

The abuse only stopped when she told her parents what her brother had done. They confronted him but did not call the police.

Speaking outside Central Dublin Criminal Court after Cian's sentencing, Aoife waived her right to anonymity in the hope that this would encourage other sexual assault survivors to speak out.

Cian Farrelly was 15 years old when he started abusing his little sister, who often remained in his care, reports Independent.ie.

The court heard disturbing details of how Farrelly would put his hand over his little sister's mouth to drown out her screams as he raped her and told her the abuse was 'our secret'.

In her statement about the victim's influence, Aoife said she did not blame her parents, but felt they did not realize how traumatized she had been by her brother's abuse.

During the pandemic, Aoife was 'trapped' in the family home with him. In October 2020 she made a statement to the police and denounced her brother for the abuse he had done to her.

Speaking boldly to her abuser in court, she said 'goodbye' to the man who had 'torn her whole world apart.
She shared horrific details of cases where her brother abused her, including an incident when she burned her finger at the age of seven and Cian put it in her mouth.

Later that week, Aoife reminded her brother of asking for a hug before touching him inappropriately.

Ajo gjithashtu tregoi se si ai i bëri fotografi të pahijshme, ndërsa ajo ndihej e paaftë për të marrë frymë, sepse ai po i shtypte qafën me një forcë të tillë.

Si rezultat i abuzimit, Aoife tha se kishte vuajtur nga ankthi, ushqimi i çrregullt, OCD dhe PTSD. Ajo është vetëdëmtuar gjithashtu.

Ajo përshkroi se si marrëdhëniet e saj intime dhe marrëdhënia e saj me prindërit janë ndikuar nga abuzimi i vëllait të saj.
Pasi Farrelly u deklarua fajtor për abuzimin, ai u dënua me katër vjet e gjysmë burg, me 18 muajt e fundit të pezulluar.

Gjyqtari McDermott tha se ai nuk ishte në gjendje të dënonte dhunuesin si i rritur, me një udhëzim prej 10-15 vjetësh, sepse ai ishte i mitur kur kreu veprat penale.

Gjykatësi vuri në dukje elementin e dhunës në sulme, të cilat lanë një Aoife të re ‘të pafuqishme, të izoluar dhe të vetme’.

Edhe pse ajo kishte qenë mjaft e guximshme për të raportuar abuzimin te prindërit e saj, gjykatësi McDermott tha se Aoife kishte mbetur e paaftë për t’u besuar njerëzve të tjerë si pasojë e asaj që kishte vuajtur.

Farrelly doli në tribunë për t’i kërkuar falje motrës së tij për lëndimin që i kishte shkaktuar asaj dhe pranoi se kishte ‘shkatërruar’ familjen.

Duke folur jashtë gjykatës, Aoife tha se asnjë dënim nuk do të ishte mjaft i gjatë për të, por ajo ndjen një ndjenjë drejtësie kur e di se vëllai i saj po paguan për krimet e tij.

Ajo tha gjithashtu se shpreson se nuk do t’i duhet kurrë të shohë apo të dëgjojë më vëllanë e saj, por u zotua se nuk do ta lejojë atë t’ia heqë më zërin.

"I am much happier now than I was," she said. "No sentence would have been long enough… but just hearing the title sentence was enough for me.

She added that she is determined to continue her life, saying: “I am Aoife Farrelly, this has happened to me, but it will not define me anymore. "Today is the beginning of the rest of my life and I am very grateful that I finally got a small piece of justice that I had to pursue."