BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Lifestyle

Are you ready? Meri Shehu warns: Saint Valentine will be fiery for three signs

Are you ready? Meri Shehu warns: Saint Valentine will be fiery for three signs

February, the last month of winter, will be full of love. The planets will align in such a way to close this season nicely and enjoy all the warmth of good feelings. Astrology Meri Shehu, the permanent guest of Mondays in "Rudina", says that February 14, the sweetest date of this month, will be enjoyed the most by a group of signs.

Meri Shehu:  I think that these Water signs will be luckier this Valentine's Day, but Leos, Sagittarius and Aries will not be left out either. Pisces, Cancers and Scorpios will receive it directly.

Rudina Magjistari:  Water signs, so for Saint Valentine, it will go better.

Meri Shehu:  Others will make a fire, they will flirt, they will enjoy themselves, they will have fun, but they will get the full feeling or the deepest contact.

The order of signs for the month of February:

It starts to open up after the 20th when Venus enters their sign and that's when they start to pick up the pace, despite the Full Moon in Leo giving them a kind of indulgence and start teasing them to do their naughty things at the end of the month.

They will see the reality in different colors, but they won't be able to see the real reality this month, so only after the 20th will the Twins be able to get into a brighter focus.

The full moon in their sign will make them magnificent, they will shine, they will shout, they will highlight many talents, they will be very noticeable, just be careful not to be taken for granted.

They are one of the Fire signs that will be greatly favored by the Full Moon in Leo but they will burn a lot of energy and this can leave them without it at the end of the month when they really need energy for love, real money and travel

Do martohen këtë muaj pas datës 20. Me Hënën e re në Peshk, futjen e Afërditës dhe Jupiterit në Dash bëhen dy komponentë të fuqishëm për bashkëpunime të mëdha, të rëndësishme dhe martesa.

Do kërkojnë të ruajnë pozicionet e tyre, pronat e tyre, njerëzit e tyre, lekët e tyre. Do luftojnë shumë këtë muaj për të ruajtur atë që iu përket, por është muaji që edhe mund të humbin kollaj.

Me paratë do merren shumë, pas datës 20 futen paratë në xhepin tuaj, por deri atëherë kini kujdes nga një prapaskenë sepse Hëna e plotë në Luan nuk është shumë e favorshme, ose nuk arrini do të shpërtheni dot energjitë tuaja.

Do marrin pasuri, shtëpi, toka, pas datës 20 shkurt do fillojë t’iu ecë fati. Mund të luajnë bingo, sport e ç’të duan dhe favorizohen në ekonomi. Kujdes me punën deri në 5 Shkurt.

Do kenë lajme shumë të mira sepse Hëna e plotë në Luan përballë shenjës së tyre i zgjon nga një gjumë letargjik që ka filluar këtë dimër, bëhen më të shkëlqyeshëm, marrin më shumë iniciativë dhe mund të kenë një bashkëpunim me dikë shumë të rëndësishëm ose një njeri i rëndësishëm hyn në jetën e tyre për të mirë.

Afërdita në shenjën e Peshqve deri në datën 20 i jep fat Gaforreve të udhëtojnë, të kontaktojnë, të ikin larg të gjejnë para, të kenë një stimul të  mirë dhe erotik. Më në fund do ta shohin veten e tyre sublime dhe mirë, mund të gjejnë lekë kudo që ta fusin dorën.

Afërdita në Peshk më në fund  iu jep ngjyrimin që duan dhe më në fund do t’i japin reston atyre që i kanë lodhur ose stërmunduar në çështjet personale ose ekonomike. Fillojnë të dalin, mbrojnë veten dhe mbizotërojnë ndaj personave që i kanë lodhur.

The Sun enters Pisces, Venus in Pisces, the new Moon in Pisces also on February 20-21, so there will be beautiful things and big changes, but until then take it easy. Not everything that glitters is gold, measure their actions well to enjoy this color of erotic February as beautifully as possible.