BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Lifestyle

'Get ready for great success at work', daily horoscope for tomorrow, Saturday 28 January 2023

'Get ready for great success at work', daily horoscope for tomorrow,

Aries

There will be a way to clarify some things that are bothering you. At work, you can be the big surprise of your employers. In terms of love, hang out with whoever inspires you the most.

Taurus

It's a period where your creativity stands out: don't be afraid to show it at work, to gain the appreciation of colleagues and superiors. In love, hold tight to those you love.

Gemini

At work, some rumors will put you in trouble. Try to move forward and not feed the discussion. In terms of love, some quarrels with your better half: but nothing intractable.

The crab

Your work future may see a welcome change. On the sentimental side, the wind is blowing in your favor. Set yourself big goals for the future.

Leo

Know that this year will be a year of protagonists. Prepare to be a leader, both at work and in your group of friends. In love, face your anxieties and let yourself go with the flow.

Virgo

Dashuria e qëndrueshme ju bën që gjërat të shkojnë vaj në çdo gjë. Vendosni pasionin në gjithçka që bëni, veçanërisht në punën tuaj: përfitimet do të vijnë.

Peshorja

Përballë disa grindjeve në punë, nevojitet diplomacia për të ndërmjetësuar kushtet më të mira dhe mbi të gjitha për të krijuar një hapësirë të përshtatshme për ju. Për ta jetuar mirë dashurinë, përpiquni të jeni më të hapur duke u përballur dhe duke menaxhuar karakterin tuaj.

Akrepi

Bëhuni gati për suksese të mëdha në punë. Triumfet do të sjellin përfitime të thella edhe në aspektin e dashurisë: mos i mohoni vetes ndonjë përvojë të re.

Shigjetari

Kushtet po favorizojnë marrëdhënien me personin që dashuroni: përfitoni çdo mundësi për të qenë me të. Në punë prisni lajme të mrekullueshme.

Bricjapi

Luck paves the way for great things in terms of work: you just have to have the ability to grab them. In love, your story is wonderful.

Aquarius

You are going through a period of economic difficulty. Don't be discouraged, work hard and the promotions will come. In love, you will have the ability to keep the relationship together as a couple.

Pisces

At work, you are the man in charge: be constructive and never exaggerate. In love, you will have to go through a melancholy period.