BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Lifestyle

"You will enter a more beautiful stage", daily horoscope for tomorrow, Wednesday February 1, 2023

"You will enter a more beautiful stage", daily horoscope for tomorrow,

Aries

If you are in a relationship today, you will enter a stage many times more beautiful than before. The happy moments will be more than you could have thought. Singles should get ready for big and radical changes. Their heart will beat very hard. With finances, be as vigilant as you can and don't lend a lot of money because when you need it, no one will help you.

Taurus

Today you should be somewhat more strict with your partner. More tolerance and understanding, but dot the i's and set limits. Single women are more likely to start a relationship with a co-worker, a client or someone in the postal profession. The state of finances will be many times better, but this does not mean that you will take endless risks.
Gemini

Dialogue, cooperation and harmony will prevail throughout this day in your life as a couple. You will have nothing to cry about, on the contrary, you will make the most of every moment. Singles should be careful and should not create useless illusions because they will get hurt. In the financial plan, you will be more lucky and the situation will begin to improve significantly.
The crab

Today will be a problematic day for all of you who are in a relationship. You will not have a good communication with each other and from time to time you will argue very fiercely. Singles, on the other hand, will have a more balanced day and will feel good around people they know. In the financial plan, you have to be careful because otherwise you can find yourself in difficult situations.
Leo

Te dashuruarit do kenë një dite shume normale dhe pa ndonjë gjë te veçante. E rëndësishme është qe nuk do debatojnë për asgjë dhe ne çdo moment do buzëqeshin. Beqaret do jene me shume fat dhe do e gjejnë personin me te cilin do kalojnë jetën. Buxheti ka për te qene i trazuar dhe vetëm ndihma e te afërmve mund t’iu nxjerre nga problemet dhe vështirësitë.
Virgjeresha

Sido qe te vijnë punët nuk duhet ta teproni me kritikat ndaj partnerit tuaj gjate kësaj dite. Te gjithë gabojnë, por për fat te mire ai qe keni ju ne krah i pranon ato dhe i rregullon menjëherë. Beqaret do kenë takime mbresëlënëse dhe do merren vetëm me ato duke harruar madje edhe punën. Ne planin financiar mund te ketë vështirësi te vogla, por asgjë për t’u alarmuar.
Peshorja

Do i jepni prioritet absolut jetës tuaj ne çift gjate kësaj dite dhe marrëdhënia me partnerin ka për tu bere edhe me e veçante. Mund te mendoni te bëni edhe diçka te veçante sot. Beqaret me mire te tregohen realiste dhe te mos hedhin hapa te nxituara. Sot do ketë vetëm mundësi për njohje. Me financat duhet te jeni diplomate. Me një menaxhim me te mire gjendja do përmirësohet.
Akrepi

Kujdes mos tregoheni te padrejte me partnerin tuaj gjate kësaj dite sepse keni për te pasur probleme shume te mëdha me pas. Ai nuk do e beje asgjë me synim te keq. Beqaret do kenë me shume takime nga sa mendonin dhe jeta do ju ndryshoje shpejt. Ne planin financiar do mbizotërojë qetësia dhe qëndrueshmëria. Do dini gjithmonë sa te shpenzoni e sa te hiqni mënjanë.
Shigjetari

Gjate kësaj dite do jeni me te logjikshëm dhe me te kujdesshëm ju te dashuruarit dhe jeta ne çift ka për te ecur për mrekulli. Beqaret ne asnjë mënyrë nuk duhet te bëjnë sakrifica vetëm për te filluar një lidhje. Me mire le te presin edhe pak kohe sepse shume shpejt do dalin mundësi me te mira. Financat do i menaxhoni me se miri dhe gjendja do jete goxha e mire.
Bricjapi

Ka rrezik qe te dashuruarit te marrin sot disa vendime për te cilat shume shpejt do pendohen. Marrëdhënia me partnerin ka për te qene goxha delikate sepse do teprohet edhe me xhelozinë. Beqaret do jene posesive dhe do i hedhin hapat e pamenduara. Disa do dalin te fituar, por disa mund te bëjnë gabime e te lëndohen. Ne planin financiar do keni fat dhe gjendja ka për te pasur përmirësime.
Ujori

You lovers will be much more logical today and you will be able to fix even the small problems that you had earlier. The evening is going to be more beautiful. Single women will have the courage to express their feelings to someone they have liked for a long time and will receive approval. You will be extremely careful with your expenses and the situation will only improve.
Pisces

Today is going to be a very quiet day for lovers. Fortunately, your partner will forget some mistakes you have made and will only think about how to make the future as beautiful as possible. Singles who are going on a trip may have special acquaintances. In the financial plan, you will not have any difficulties because until today you have known how to do the calculations carefully.