BREAKING NEWS

PD primaries/ Counting closes in branch 5 of Tirana, who wins from the 7 candidates

PD primaries/ Counting closes in branch 5 of Tirana, who wins from the 7
x
BREAKING NEWS

Kokalari does not hold back against the DP deputy: He is loyal, but some power should be taken away from him

Kokalari does not hold back against the DP deputy: He is loyal, but some power
x
BREAKING NEWS

"Your figures are inconsistent with those of the DP", the journalist "closely voices" Alimehmet

"Your figures are inconsistent with those of the DP", the journalist
x
BREAKING NEWS

Primaries/ Only got 32 votes, Sazan Guri bursts into accusations: They stole me too

Primaries/ Only got 32 votes, Sazan Guri bursts into accusations: They stole me
x
BREAKING NEWS

Have there been socialist voters? I am surprised by Sali Berisha's answer

Have there been socialist voters? I am surprised by Sali Berisha's answer
x
BREAKING NEWS

EU summit in Tirana, Vucic changes his mind? This is when the Serbian president is expected to make the decision

EU summit in Tirana, Vucic changes his mind? This is when the Serbian president
x
BREAKING NEWS

"There were socialists in the DP lists"/ The studio debate between the candidates in Kama and Flamur Nokës broke out

"There were socialists in the DP lists"/ The studio debate between the
x
BREAKING NEWS

NAME/ PD primaries, the counting for the Municipality of Durrës ends, here's who won

NAME/ PD primaries, the counting for the Municipality of Durrës ends,
x

Lifestyle

Two uncomplicated young people tell their story: We tell you what happened when we had sex every day for a month

Two uncomplicated young people tell their story: We tell you what happened when

Intimate relationships in a couple are the most delicate point, but also quite important for the success of a relationship.

Recently, a young couple, aged 27 (girl) and 30 (boy), have told YoruTango how they managed to "revive" their intimate relationship through a few simple steps, where only taking care of the partner is enough.

You can read their story below.

"If you should know anything about me and my partner, it's that we are extremely competitive people.

We both aim to win regardless of the match. So when one of us (in this case, me) says, "This is your birthday month, we're making a deal to have sex every day" - we definitely are.

And this is the story of how May, the month of my partner's birthday, became an experiment in sex competition.

If you should know anything about me and my partner, it's that we are extremely competitive people.

We both aim to win regardless of the match. So when one of us (in this case, me) says, "This is your birthday month, we're making a deal to have sex every day" - we definitely are.

And this is the story of how May, the month of my partner's birthday, became an experiment in sex competition.

Filloi goxha e zbutur; seks një herë në ditë. Por më pas u bë më intensive. Nuk kishte rëndësi se çfarë kishte ndodhur atë ditë. Mund të ishim të zemëruar me njëri-tjetrin, por gjithsesi u ulëm.

Asnjëri prej nesh nuk donte të ishte ai që u dorëzua dhe kaloi në seks për atë ditë.

Disa herë, m'u desh ta planifikoja në orarin tim - e dija se do të isha vërtet i zënë ose do të punoja vonë, kështu që dreka seksi u bë traditë maji. Plus, ne thjesht na pëlqen shumë të bëjmë seks me njëri-tjetrin, kështu që nuk ishte e gjitha konkurrencë.

Deri në fund të muajit, ne kishim provuar një sërë pozicionesh të reja, kishim diskutuar të merrnim një Kryq të Shën Andreas dhe gatuanim darkën vetëm me përparëse . Ne gjithashtu krijuam emra me temë seksi për të gjithë muajt e tjerë të vitit si një lojë argëtuese fjalësh - Slamuary, Sucktember, Poon, e kështu me radhë.

Përveçse patën një shpërthim të plotë në maj, marrëdhënia jonë gëzoi disa përfitime të bukura nga seksi çdo ditë për një muaj. 

Ja çfarë ndodhi:

Libidoja ime u rrit. Unë kam pasur gjithmonë një libido mjaft të lartë. Por kur filluam të bënim seks çdo ditë, ai u ngrit në qiell. Nuk po flas vetëm për dëshirën për t'u shtrirë në shtrat më shumë se normalisht - ne në fakt e bëmë. Shumë herë në ditë. Madje kemi numëruar. Në një moment u ngritëm deri në shtatë herë në një ditë.

Do ta pranoj që në fund të muajit të dy ishim pak të lënduar. Por arritja atje ia vlente plotësisht. Sa më shumë joshnim njëri-tjetrin, aq më shumë donim të joshnim njëri-tjetrin.

U bëmë më intime emocionalisht. Një rritje e intimitetit fizik natyrshëm çon në një rritje të intimitetit emocional. Ne folëm më shumë për gjërat që na pëlqejnë në shtrat dhe nuk na pëlqejnë dhe cilat janë fantazitë tona.

Ne kaluam gjithashtu më shumë kohë vetëm duke bërë biseda më të thella rreth gjërave emocionale në jetën tonë. Në fund të majit, të dy kishim vërejtur në një moment se ndjeheshim shumë më afër emocionalisht sesa përpara fillimit të muajit.

Ne u bëmë më kreativë. Kur bëni seks çdo ditë, pozicionet e vaniljes mund të bëhen... goxha të mërzitshme. Epo, ende e mrekullueshme, por një lloj rutine. Kështu që ne e ngatërruam atë.

Unë kam një libër të quajtur "Pozicioni i ditës" dhe kemi provuar disa prej tyre bazuar në ditën që ishte. Herë të tjera, ne provonim lodra të reja, të brendshme të reja, kostume, lojëra me role dhe më shumë.

Ne shpikëm një gjë të re për ne, seksin masazh, që në thelb është duke i dhënë njëri-tjetrit masazhe gjatë seksit. Provoje. Është fenomenale. Ne patëm më shumë biseda për jastëk.

Bisedat për seksin dhe jastëkun shkojnë dorë për dore. Kur të keni mbaruar dhe të shijoni shkëlqimin e një çifti tjetër të suksesshëm, është e lehtë të shtriheni në shtrat dhe të bisedoni me të për orë të tëra.

We spent a lot of time talking relaxing lying in bed, always touching in some way and just enjoying the sweetness of each other's company. It reminded me of when we first started dating – we met on OKCupid and chatted for hours over text about everything under the sun.

The spark of conversation never left us, but it definitely got stronger throughout the month. Our sex life became more intense in general.

I'm happy to say that things didn't settle down when the month ended. We took a few days off so our mutual hurts could heal, but we were soon back at it.

We haven't made another deal, but we don't need to - we still have sex almost every day. Once you get a taste of that perfect life, you don't want to go back!"