BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Lifestyle

What do the stars say about you today? Positive weekend, but you have to make an important decision

What do the stars say about you today? Positive weekend, but you have to make an

Aries

Born on: March 21 - April 19

This is an important weekend for you, characterized by courage and the will to fight. If you're torn between the two stories, it's time to make a final decision. Put a point.

Taurus

Born on: April 20 - May 20

It will be a weekend in which you will have to try to solve a small personal problem. Don't worry if you feel particularly tired both physically and mentally.

Gemini

Born on: May 21 - June 20

Interesting weekend, but you experience strong doubts especially if you have your own business. You will have to continue to believe in yourself and your ideas, which will give you great satisfaction in the future.

The crab

Born on: June 21 - July 22

Those who have their own businesses in this period are likely to be fully responsible for their actions in the workplace. Wait. You will manage to overcome all obstacles.

Leo

Të lindur më: 23 Korrik - 22 Gusht

Një fundjavë pozitive për të lindurit e kësaj shenje, që ju bën të hapeni me një person që mendoni se është pika juaj e referencës. Ditët në vijim do të jenë të favorshme.

Virgjëresha

Të lindur më: 23 Gusht - 22 Shtator

Disa prej jush po përballen me sfida fizike, ndiheni të stresuar dhe nën presion. Mundohuni të relaksoheni dhe nëse është e mundur bëni një udhëtim, një udhëtim jashtë qytetit.

Peshorja

Të lindur më: 23 Shtator - 22 Tetor

Muaji shkurt (pak afër) do të jetë i rëndësishëm për të kuptuar se në cilin drejtim po shkoni, si në punë ashtu edhe në dashuri. Është një moment në të cilin ka shumë dyshime, paqartësi dhe madje tensione, të cilat më pas do të duhet të çojnë në vendime përfundimtare dhe të detyrueshme.

Akrepi

Të lindur më: 23 Tetor - 21 Nëntor

Jini më pak kritikë dhe prekës, përndryshe mund të prishni marrëdhëniet sentimentale dhe miqësisë. Nëse duhet të bëni ndonjë kritikë, përpiquni të qëndroni deri të dielën. Përndryshe rrezikoni të dëmtoni.

Shigjetari

Të lindur më: 22 Nëntor - 21 Dhjetor

Në këtë periudhë nuk keni paragjykime, pothuajse asnjëherë nuk dështoni të arrini qëllimet tuaja. Edhe pse nuk ke njohuri në të gjitha fushat, kërcesh pa frikë. Trim.

Bricjapi

Të lindur më: 22 Dhjetor - 19 Janar

Nëse e doni vërtet familjen tuaj, mos e lini pas dore për punë, gjeni kohë për të qenë me partnerin dhe fëmijët tuaj, madje duke organizuar një udhëtim jashtë qytetit ose të paktën diçka ndryshe.

Ujori

Të lindur më: 20 Janar - 18 Shkurt

The most important thing to do is to find good psychophysical energy, because lately they have been a bit heavy. Rest assured, the situation will soon change for the better.

Pisces

Born on: February 19 - March 20

Interesting but tiring weekend. In short, in line with the work week that has just ended. The turn is coming, especially for those who broke up or experienced a strong love crisis in January.