BREAKING NEWS

With handcuffs in his hands, Vangjush Dako, surrounded by policemen, entered the court

With handcuffs in his hands, Vangjush Dako, surrounded by policemen, entered the
x
BREAKING NEWS

"Gërdeci", the file that burns Sali Berisha and his son, the families of the victims are accepted as parties in the process, what is expected to happen with Zeni and Mediu, the USA monitors the judicial process

"Gërdeci", the file that burns Sali Berisha and his son, the
x
BREAKING NEWS

The Parliament meets today, the opposition MPs call Minister Kushi to the interpellation, here is what is expected to be discussed

The Parliament meets today, the opposition MPs call Minister Kushi to the
x
BREAKING NEWS

Will you direct the elections for the head of the DP? Bardhi is surprised by the answer

Will you direct the elections for the head of the DP? Bardhi is surprised by the
x
BREAKING NEWS

Today's exchange rate / Euro and pound falling drastically, here's what's happening with other currencies

Today's exchange rate / Euro and pound falling drastically, here's
x
BREAKING NEWS

Bad break between the Democrats in the studio: Until yesterday you were eating popcorn in the campaign, you can't...

Bad break between the Democrats in the studio: Until yesterday you were eating
x
BREAKING NEWS

Clashes in DP, Kreshnik Spahiu reveals the behind-the-scenes: The fever has started for...

Clashes in DP, Kreshnik Spahiu reveals the behind-the-scenes: The fever has
x
BREAKING NEWS

"Don't be the victim, no one scares you", Dashnor Sula clashes badly with the well-known politician: If they came to take off our pants...

"Don't be the victim, no one scares you", Dashnor Sula clashes
x

Lifestyle

HOROSCOPE/ March 20, 2023, what the stars have predicted for each sign

HOROSCOPE/ March 20, 2023, what the stars have predicted for each sign

Aries

Despite the fact that it is the moon, you will be full of energy and good humor as well as ideas that you will want to implement. If you have recently been overcome by laziness, this is the day of the turnaround. Important professional developments are expected at work, where intuition will not allow you to make a mistake.

In love, leaving aside any small jokes, you will have a fairly good intensity and strong physical attraction. As far as health is concerned, it is a good day, but you should engage in physical activities.
Taurus

You need inspiration and intuition to focus as quickly as possible. You will bring your backup projects to life, solving situations that you thought were impossible. At work, you will make a leap from the usual, dealing with a project you are passionate about.

In love, you will appear quite seductive and you will not know how to resist a crazy adventure. As far as health is concerned, you will be full of energy, which you should focus on your favorite sports activities. Gemini.

The beginning of the week will be quite tiring, because of the unexpected situations you will face. Although it may seem like an impossible mission, try not to lose your composure and patience. A satisfactory agreement will be found at work, overcoming moments of crisis. While in love, despite promises of sincerity and loyalty, you will not lose the habit of telling lies, endangering your relationship as a couple. As far as health is concerned, it is advisable to rest as much as you need.

The crab

Many interesting new things will appear in your life. Keep your eyes peeled, because the right train doesn't pass twice. You will not lack ideas at work, but in the face of difficult surprises, you will lack determination. In the relationship as a couple, you will appear shy, while relaxing treatments are recommended for health.

Leo

E hëna do të nisë me grintë në çdo drejtim. Gëzohuni, pasi humori i mirë nuk do ju lërë në baltë. Në punë do të jeni ambiciozë dhe të paparashikueshëm dhe plot ide të reja.

Me partnerin/en do të keni raporte mjaft harmonike. Shëndeti paraqitet disi delikat, ndaj kujdesuni më shumë për veten.

Virgjëresha

Nuk do të jetë një ditë mirëfilli pushimi, por plot me të papritura. Ndërhyrja e një miku do ju ndihmojë që të merrni në dorë kontrollin e situatës. Në punë yjet mbështesin projektet tuaj. Sa i takon dashurisë do të ketë debate dhe provokime.

Ndërsa për shëndetin, mundohuni të rregulloni ritmin e ditës, në mënyrë që të mos e gjeni veten të rraskapitur.

Peshorja

E hëna do të jetë një ditë e mirë për udhëtime dhe angazhime të rëndësishme. Në punë një telefonatë e papritur, mund t’iu trazojë mendimet. Mundohuni që të mos shqetësoheni shumë, por kërkoni sqarime. Në dashuri, nëse jeni vetëm do të bëni për vete një person si synoni, ndërkohë që priten takime të kënaqshme rastësore.

Sa i takon shëndetit, paqja dhe qetësia nuk do të gjenden, nëse nuk rendisni siç duhen prioritetet tuaja.

Akrepi

Kjo ditë pritet të sjellë të risi dhe ndryshime. Gjithçka do shkojë më së miri dhe në kohë rekord, duke bërë që të merrni komplimentet e të gjithëve. Me dinamizëm dhe siguri në punë, mund t’iu jepni shtysë projekteve ambicioze.

Në raportin në çift dëshira për stabilitet mund të forcojë një zgjedhje të personit që dashuroni. Mos u nxitoni, jepini kohë të reflektojë.

Shigjetari

Parashikohen vështirësi në raportet familjare. Në punë, pas një këshille të miqve, mos u hidhni në një investim të guximshëm, pasi rrezikoni shumë. Në raportin në çift partneri/ja do krijojnë një atmosferë romantike, duke ju bërë mjaft pasionant. Shëndeti paraqitet mjaft i mirë, kështu që mund t’i lejoni vetes aktivitete të ndryshme.

Bricjapi

Në shkallët e suksesit është e vështirë të ndaleni. Jeni të mbushur me energji dhe gati për të hedhur përtokë kundërshtarët që thyejnë rregullat. Kujtoni që nuk jeni vetëm dhe se duhet të mbani parasysh edhe mendimet e të tjerëve.

Në punë, përqendrohuni në objektivat tuaja, pa i marrë parasysh akuzat dhe dyshimet e atyre që duan t’iu çojnë përfundi. Në dashuri, situata nuk paraqitet shumë harmonike.

Sa i takon shëndetit mund të keni shqetësime të vogla kryesisht me këmbët. Një masazh i mirë, do ju vinte në ndihmë.

Aquarius

You will be ready to face any problem both in work and in love. In the work environment you will have the opportunity to add contacts and strengthen your position.

In love, an act done with the heart will be rewarded best. Your partner's smile and satisfaction will fill you with happiness.

Pisces

At work, the rhythms will be unbridled, but concentrate as much as possible, as you will succeed and be appreciated. In love you will live every moment spontaneously and freely.

As far as health is concerned, it will not be very good, so keep in mind that your self comes before any other commitment.