BREAKING NEWS

Why are investigations 'sparing' the opposition? The well-known lawyer reveals the 2 strong reasons behind the scenes of SPAK: Public pressure...

Why are investigations 'sparing' the opposition? The well-known lawyer
x
BREAKING NEWS

The arrest of Dako, the well-known lawyer explodes the SPAK 'bomb': He accused the former mayor of abuse of office, only to save him from... 

The arrest of Dako, the well-known lawyer explodes the SPAK 'bomb': He
x
BREAKING NEWS

Buying votes in the May 14 elections, an arrest warrant is issued by SPAK

Buying votes in the May 14 elections, an arrest warrant is issued by SPAK
x
BREAKING NEWS

"There is no power now", the well-known deputy comes out with an urgent appeal to Kurti: Ask him for forgiveness...

"There is no power now", the well-known deputy comes out with an
x
BREAKING NEWS

Tensions in the north, Ramush Haradinaj reacts strongly to the president and prime minister of Kosovo

Tensions in the north, Ramush Haradinaj reacts strongly to the president and
x
BREAKING NEWS

The well-known politician harshly attacks the opposition MPs: There is no reflection in DP, they only want the post of chairman

The well-known politician harshly attacks the opposition MPs: There is no
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu reveals the "terrible" behind the scenes, here's what Albin Kurti's war with the USA brings

Kreshnik Spahiu reveals the "terrible" behind the scenes, here's
x
BREAKING NEWS

The draft proposal for the association, the well-known journalist "revealed" the scenario: Scandalous, Rama advocates for the Serbs in Kosovo

The draft proposal for the association, the well-known journalist
x

Lifestyle

HOROSCOPE/ March 23, 2023, what the stars have predicted for each sign

HOROSCOPE/ March 23, 2023, what the stars have predicted for each sign

Aries

It will be a very good day to close some profitable deals for your professional career. Now that you will feel more fulfilled, you will be able to win promising challenges, which will push you towards success. Fruitful meetings are predicted for those who are alone.

Taurus

You must be fully convinced of your position before making drastic choices at work. Do not take risky initiatives without carefully considering all possibilities. In love, there will be ups and downs for those who are a couple. Singles will have interesting meetings.

Gemini

When it comes to love, you tend to be very stubborn and proud. Perhaps precisely for this reason, during the last weeks you have been tense in this area. You are expected to receive important news at work. Finances will improve significantly and you will be able to carry out the necessary expenses.

The crab

There are some new responsibilities that make you nervous, but you are ready for anything, just to achieve good professional results. It is advisable to be careful with the expenses, as a small surprise can hinder some of your projects. Quiet day for lovers, endless meetings for singles. Leo

You are looking for bigger rewards. It has been quite a busy period and you feel neglected in love. Use the week to achieve your goals. you will be able to keep your finances under control. Take care of your health, you will be somewhat powerless.


Virgo

You have to be well organized, as you have to deal with difficult tasks that are not easy and in a tight time frame. Believe in yourself and don't give up. Intuition will never be abandoned. The evening appears harmonious. Singles will prefer to keep the status they have for a while.

Libra

Kjo është një periudhë shumë e mirë për të nisur bashkëpunime të reja, por vetëm nëse do të jeni në gjendje të ndiqni të gjithë udhëzimet e kolegëve tuaj. Jeni shumë krenarë dhe kjo shpesh krijon ndonjë tension. Pritet që gjatë kësaj dite të ketë takime interesante. ditë harmonike për çiftet.

Akrepi

Në dashuri ka ardhur momenti që të tregoni hapur ndjenjat tuaja. Lërini veprimet tuaja që të flasin hapur. Në punë do të keni rezultate të mira. Veç bëni kujdes që të mos i çoni dëm, pasi mund të jenë shumë të dobishme për të ardhmen. Shëndeti do jetë i mirë.

Shigjetari

Mundohuni që të mos ezauroheni shumë në punë, pasi në të kundërt rrezikoni që në mbrëmje të jeni të dërrmuar. Dashuria kërkon më shumë vëmendje dhe durim prej jush, kështu që bëni mirë që të riorganizoni më mirë angazhimet tuaja.

Bricjapi

Qysh në orët e para të mëngjesit do të ndiheni shumë të frymëzuar. Kështu që bëni mirë të përfitoni për të projektuar aktivitete të reja krijuese. Gjithsesi, në dashuri duhet të shmangni xhelozinë e tepruar, në mënyrë që të mos krijoni debate të kota. Financat do jenë të mira.

Ujori

Do të shpërbleheni mirë pas disa ditëve të mbushura me sakrifica për punën dhe familjen tuaj. Nga sot do të nisë një fazë më relaksuese e cila do ju lejojë që të keni më shumë kujdes edhe për lidhjen me partnerin/en. Beqarët do argëtohen pa fundme shoqërinë dhe nuk dop e ndjejnë nevojën e një personi në krah.

Peshqit

You are always very competitive when it comes to work and this explains why you are ready for anything just to achieve your goal. In love, try to avoid dominating and commanding behaviors, as they can cause arguments. In financial terms, you will face some small, but transitory problems.