BREAKING NEWS

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is getting stabbed in the back by Tirana

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is
x
BREAKING NEWS

The criminology expert is surprised with the statement: Drugs are brought in by fishing boats, but also by civilian planes

The criminology expert is surprised with the statement: Drugs are brought in by
x
BREAKING NEWS

The former candidate of the DP points out the culprits of the division of the opposition, he does not spare the former prime minister and Alibeaj

The former candidate of the DP points out the culprits of the division of the
x
BREAKING NEWS

Why did the DEA land in Albania? Expert Karamuço uncovers the behind-the-scenes and confronts the minister: Here are how many agents have come

Why did the DEA land in Albania? Expert Karamuço uncovers the
x
BREAKING NEWS

The former Prosecutor of Serious Crimes explodes the 'bombshell' statement: Here is the city that consumes the most cocaine in Albania

The former Prosecutor of Serious Crimes explodes the 'bombshell'
x
BREAKING NEWS

"Luizi has received a second of the views of Joe Biden"/ Rakipi asks Fevziu about the spectacle that has "stuck" the Albanians: They are leaving en masse, who is left is immersed in the vanity of Big Brother

"Luizi has received a second of the views of Joe Biden"/ Rakipi asks
x
BREAKING NEWS

"McGonigal"/ The former president of the American House breaks the statement: There is information that has not been published and...

"McGonigal"/ The former president of the American House breaks the
x
BREAKING NEWS

"You know better about these things, but you won't talk!"/ Debate breaks out in the studio, Rakipi is caught with Fevziu about contraband oil and oligarchs

"You know better about these things, but you won't talk!"/ Debate
x

Lifestyle

Do you still have doubts? These 10 signs convince you that your relationship is no longer worth it

Do you still have doubts? These 10 signs convince you that your relationship is

A bad relationship will not only make your life more difficult, but constant arguments can also lead to severe depression. Being the only one putting effort into a relationship can be exhausting, especially when you don't know where you're going.

These are the 10 signs that can help you decide the fate of your relationship.

1. Your partner avoids spending time with you.

If your partner never finds enough time for you, but is always willing to spend time with others, this is a sign that you are no longer interested in him. When you really want to be with someone, you make time for them.

2. You feel like a completely different person than you were before.

When you really love someone, you accept them for who they are. Wanting to change your date or their habits is not a healthy sign.

You don't have to give up your hobbies or interests, or feel guilty about doing something your partner just doesn't approve of for no reason. If you were happier and freer before and you feel very bored in your relationship, you should probably leave it.

3. You are no longer the person you go to for everything.

Communication is the key to lasting relationships and if you find it difficult to open up to your partner, share secrets and choose to talk to someone else, something is wrong.

4. Most conversations turn into fights.

Expressing your individual opinions is healthy, but when you find yourself arguing over small things, then it's not.

5. Your heart no longer 'flies' when you think about your partner.

Nëse të menduarit për partnerin nuk ju sjell më një buzëqeshje në fytyrën tuaj ose nuk ju lumturon në asnjë mënyrë, është ndoshta më së mirë ta lini atë të shkojë.

6. Partneri vetëm merr dhe nuk jep.

Një marrëdhënie kërkon përpjekje të barabartë nga të dy palët në mënyrë që të mos ketë probleme. Nëse vazhdimisht bëni gjëra për të rregulluar dhe forcuar marrëdhënien tuaj, por partneri është indiferent, gjejini vetes dikë që vërtetë ju vlerëson.

7. Marrëdhënia duket e mërzitshme.

Jo çd ditë në jetën tuaj të dashurisë gjërat do të shkojnë si nëpër filma, por nuk k apse të jetë as e mërzitshme. Ju mund të bëni gjëra të vogla bashkë, por që kanë shumë kuptim, siç është thjeshtë të gatuani së bashku. Gjithçka që duhet është gatishmëria për të bërë një përpjekje për t'i bërë gjërat emocionuese.

8. Ju nuk jeni duke u rritur në marrëdhënie.

Rritja është një aspekt shumë i rëndësishëm i çdo marrëdhënieje, qoftë ajo personale, apo rritje reciproke. Njerëzit në marrëdhënie të lumtur ngrenë njeri-tjetrin lart dhe rriten së bashku. Nëse nuk është ky rasti për ju dhe në vend që t'ju frymëzojë, partneri ju zvarrit, është ndoshta më mirë që t’i jepni fund marrëdhënies.

9. Nuk jeni në listën e përparësive të partnerit.

Është joreale të jesh përparësia kryesore e partnerit gjithmonë, por patjetër që duhet të jeni në listën e tij. Ata duhet të përpiqen të jenë aty sa herë që ju keni nevojë, ose të paktën të bëjnë një përpjekje për të zbuluar se si jeni.

10. Ju nuk ndjeni dashuri nga ana e partnerit.

Love and warmth are what keep a relationship going. If you cry because of your partner, you should think about why you are dating someone like him. Quarrels and marital problems take a bigger toll on your health than you think. Remember that you deserve to be happy and mental health is very important!