BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Lifestyle

These zodiac signs express their love for their partner by cooking

These zodiac signs express their love for their partner by cooking

Cooking together can be fun and even considered a romantic activity between a couple. It is a very subtle way to spend quality time together, create shared experiences and communicate successfully with your loved one. Additionally, preparing a meal for someone can be taken as an expression of love and reassurance. Similarly, some zodiac signs enjoy cooking together with their partner, which can be equally exciting and challenging for them. Cooking for these signs is also a way to create a special, intimate atmosphere and prepare a more memorable meal together with their companion. Check out these 4 zodiac signs who are likely to enjoy cooking with their partner.

Taurus

Being an Earth sign, Taurus sees cooking with their partner as a relaxing and enjoyable activity that allows them to strengthen their relationship with their partner and bring stability to their home. Taurus is known to have a strong appreciation for fine cuisine and sensual pleasures; they can enjoy meal preparation and try new ingredients and recipes. They are also considered romantic and loving, and one way to show their love for their spouse is definitely through cooking.

Gemini

Gemini is an air sign defined by its curiosity, adaptability and communication. People born under this sign enjoy exploring new ideas and are always looking for different ways to express themselves. They enjoy cooking because it allows them to experiment with different flavors, ingredients and methods. Geminis are also known for socializing. So they can enjoy cooking together to spend time with their partner and have stimulating conversations.


The crab

Si një shenjë uji, Gaforrja njihet si e ndjeshme, empatike dhe edukuese. Ata gjithashtu njihen se kanë lidhje të forta me shtëpinë dhe familjen e tyre. Ka të ngjarë të vlerësojnë gatimin me partnerin e tyre për shkak të këtyre cilësive. Gatimi i jep Gaforres një shans për t’u kujdesur për të dashurit e tyre dhe për ta bërë shtëpinë e tyre të ndihet mikpritëse dhe komode, duke e bërë atë një praktikë qetësuese dhe emocionale për ta. Gaforret konsiderohen gjithashtu mjaft sentimentale; ata mund të gjejnë kënaqësi duke gatuar për të dashurin e tyre si një metodë për të shprehur dashurinë e tyre dhe për të krijuar kujtime së bashku.

Bricjapi

Për shkak të natyrës së tyre tradicionale dhe ndjenjës së fortë të disiplinës në një marrëdhënie, Bricjapët dihet se pëlqejnë të gatuajnë me partnerët e tyre. Për ta, gatimi mund të jetë një aktivitet praktik dhe i planifikuar, sepse u mundëson të krijojnë një mjedis të besueshëm dhe efektiv në shtëpi. Bricjapët janë të njohur për vlerësimin e tyre për ushqimin e mirë. Ata padyshim që kënaqen me gatimin, pasi e konsiderojnë atë një mënyrë për të demonstruar aftësitë e tyre kulinare dhe për të krijuar një ndjenjë të traditës dhe familjes. Duke qenë se Bricjapët janë të njohur për të qenë tepër të përkushtuar dhe të zellshëm në marrëdhëniet e tyre, gatimi mund të jetë gjithashtu një mjet për ta për të treguar shqetësimin dhe dashurinë e tyre për partnerin e tyre.