BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Lifestyle

"Great news in the field of love", discover the surprises of the stars for today

"Great news in the field of love", discover the surprises of the stars

Aries

You must be careful because there may be criticism in the sphere of love. At work you are always an individualist in the world, but sometimes it would be better to listen to the advice of others.

Taurus

Tuesday morning is definitely better than afternoon. In the evening there may be discussions with someone from Scorpio or Aquarius and at work be careful because your intransigence sometimes needs to be softened.

Gemini

Great news in the field of love because the moon and the sun are on your side. The time has come to declare. Work is also going well, especially if you are creative.

The crab

This sky is a bit special so be careful not to spill personal resentment into your relationship. A drastic change is coming at work but maybe for the better.

Leo

A great day in love even if there are some obstacles at work. But you are always very brave and you will be able to face anything.

Virgo

This sky is beautiful for love even if there are still some misunderstandings to overcome. If you are with someone with whom there is no future then end the relationship. Work brings new important projects.

Libra

This is a very special day, you are a bit tired and the planets are against you, making you nervous. At work you have to be patient because the opportunities will not fail to come.

Scorpio

Bëni kujdes sepse keni një hënë të kundërt që sjell nervozizëm dhe gjithashtu shumë lodhje. Në punë nuk ndiheni të lirë dhe nuk dëshironi të pësoni asnjë lloj imponimi.

Shigjetari

Kjo e martë fillon me diellin e favorshëm i cili ju jep një dozë të mirë energjie në dashuri. Një propozim i rëndësishëm mund të vijë në punë.

Bricjapi

Ju e keni Venusin në favorin tuaj, kështu një lajm i shkëlqyer për dashurinë. Për sa i përket punës, mund të ndryshoni pikat e referimit, por ndoshta është për të mirën tuaj sepse nuk jeni më plotësisht të kënaqur me njerëzit përreth jush.

Ujori

Dashuria është mirë dhe ndriçohet nga një diell i bukur në shenjën tuaj. Nëse ju pëlqen dikush, njihuni më mirë me të. Puna kërkon përkushtim por do të arrini të kapërceni edhe momente të vështira.

Peshqit

If you are already with someone you love, then keep it up because there will be a way to make good plans for the future. At work comes an opportunity to clarify conflicts and wait for a pleasant proposal.