BREAKING NEWS

Explosive with explosion in a hotel in Saranda, the first information is revealed

Explosive with explosion in a hotel in Saranda, the first information is
x
BREAKING NEWS

"It is a horror, only villas and palaces are built here", Brace bites Rama again for the cows

"It is a horror, only villas and palaces are built here", Brace bites
x
BREAKING NEWS

They manipulated the result of the April 25 elections in Elbasan, who are the CEAZ members who ended up in police custody

They manipulated the result of the April 25 elections in Elbasan, who are the
x
BREAKING NEWS

"The most horrific murder that could exist", the lawyer reveals new details from the barbaric execution of the 18-year-old by his partner and friend: I was horrified when I saw the autopsy report, Marigona was forced to use…

"The most horrific murder that could exist", the lawyer reveals new
x
BREAKING NEWS

8 people are arrested in Elbasan, falsified the results in the April 25 elections

8 people are arrested in Elbasan, falsified the results in the April 25
x
BREAKING NEWS

Serious accident in Pogradec, police hit 13-year-old and fled the scene, first details

Serious accident in Pogradec, police hit 13-year-old and fled the scene, first
x
BREAKING NEWS

Fieri shakes / A man is found without signs of life by the river

Fieri shakes / A man is found without signs of life by the river
x
BREAKING NEWS

Over 500 infected and one loss of life, the Ministry of Health shows how the situation with COVID is in Albania

Over 500 infected and one loss of life, the Ministry of Health shows how the
x

Lifestyle

The month of great changes in economics and politics, Jorgo Pulla makes the prediction: Here are the most important dates

The month of great changes in economics and politics, Jorgo Pulla makes the

Astrologer Jorgo Pulla in an interview for the show "Sunbeam" has made the weekly horoscope forecast (from May 2 to May 8) and has made a general forecast of the month, according to which the signs that will be more favored this month are Aries, Taurus and Virgo. He also warned of numerous economic changes

"May will be the month of the beginning of great events. We are in a very delicate time in the world economic field. From May 15 to June, economic and political changes are expected that we have not seen since the '90s. As for the most favored signs that will dominate throughout May are Aries, Taurus and Virgo, the latter will have very good impacts in the economic field. The most important May dates for all signs are 2, 4, 11, 16. The lunar eclipse comes with news between 14 and 18 May. Other important dates are May 18, 25 and 30. "This month we have to be careful with meetings," he said.

Prediction of stars for each sign:

Aries

It will be a good week and with great benefits in the economic-financial field. For those of you who are dealing with abroad, with documentation it seems that this week will bring positive developments. As far as the sentimental field is concerned you have to be careful especially in meetings, remember to be attentive.

Taurus

This month will be crucial, new initiatives are marked. Big changes will happen in the economic field, but that will be in your favor. In the sentimental realm you will have few problems especially in relationships in the couple. Do not neglect a connection with Scorpio and Aquarius. Leave a meeting or a decision after Wednesday.

Gemini

You are smart and very sharp in the field of financial economics. You may have a move from work, especially those who work in the media or are in key positions, but any move will be in your favor. Positive impact on the family for the connected, while for the unrelated is a very good moment for meetings, especially today and the day after tomorrow.

Crab

You have been upset by the week we left behind. You have been waiting for some news for a long time, which it is time to get now. This week will be the week of great opportunities for your sign. In the sentimental realm it is a good moment, the ideal meetings can be today afternoon and Friday morning. This month will be ideal in economics.

Leo

Si shenjë e maturisë që janë edhe pse kanë patur probleme ekonomike nuk e kanë treguar këtë. Por mos u shqetësoni ditë të mira po vijnë për ju, do të realizoni gjërat që doni. Kjo javë do të jetë pozitive dhe me shumë fat për ju. Nëse jeni në diskutime për një pasuri të paluajtshme ky është momenti ideal.

Virgjëresha

Një muaj shumë i mirë financiar, stabilizimi ekonomik sjell mundësi shumë të mira dhe zhvillime në karrierë. Do të kenë ndryshime pozitive ata që punojnë në fushën e artit si dhe ata që drejtojnë një biznes. Nga pasnesër deri në Shtator do të keni mundësi të mëdha ndaj merrni kohën tuaj. Një drejtësi e mohuar del në pah këto ditë. Moment favorizues edhe fusha shpirtërore. Një lidhje ideale me Binjak, Shigjetar, Peshk dhe Ujor.

Peshorja

Fokusi më i madh për gjatë kësaj jave është të merreni me gjërat që mund të mos jenë thelbësore, por që kalojnë tranzit dhe kanë po aq rëndësi. Javë pozitive për dokumentacione apo lidhje familjare. Do të jetë një periudhë vendimtare në atë që doni të arrini. 10-ditëshi i tretë është me shumë fat, por nuk do mungojnë problemet sentimentale.

Akrepi

Jeni duke ecur në hapa të sigurtë dhe të shpejtë, por kujdes në djersën tuaj "hanë" shumë njerëz, madje pas krahëve. Do të jetë një javë e qetë, kujdes duhet të tregoni nga data 14, tregohuni të vemendshëm dhe me këmbë në tokë. Është një periudhë e mirë për investime. Në Akrep dhe në Dem do të ndodhin gjëra të mëdha botërore. Në fushën sentimentale një lidhje me Gaforre dhe Ujor do të jetë mjaft pozitive.

Shigjetari

Si shenjë e aventurës dhe shpenzimeve të mëdha duhet të tregojnë kujdes, edhe pse asnjëherë nuk ngelen keq. Një punë e dytë mund t'ju ofrohet përgjatë kësaj periudhe. 10-ditëshi i parë dhe i dytë duhet të tregojnë kujdes në kreditime apo çështje bankare. Pas datës 7-14 do të keni mundësi më të mira përfitimi. Në fushën shpirtërore të favorizuar do të jenë lidhjet me Binjak,  Luan dhe Virgjëreshë. Mos harroni kurrë këtë thënie 'Rastësia është mbret i gjithçkaje'.

Bricjapi

Tre vitet e fundit nuk kanë qenë të lehta për ju. Ka ardhur koha për ndryshime të mëdha, por kujdes mos shkelni aty ku keni ecur më parë. Rikthime do të shfaqen në jetën tuaj, por kujdes shikoni vetëm të ardhmen. Edhe në fushën sentimentale jeni pak të ngatërruar, nuk kanë qenë ditë të mira për ju. Ky është momenti për të rregulluar gjërat në jetën tuaj, nisma të reja për të pa lidhurit,  një njohje të re mendojeni mirë.

Ujori

Shenja e zemër gjerësisë pret një javë të qetë. Për ata që jetojnë në diasporë mundësi shumë të mira në dokumentacione. Do të bëhet realitet një blerje apo një kredi e kërkuar. Një çështje ligjore penale merr fund dhe ju do të dilni të fituar. Vijon një stabilitet në fushën ekonomike,  eshtë një moment ideal ky ku do të jeni vetëm në ngritje.

Peshqit

The more irritable you are, the more in love you are. This week brings positive impact on the economy, favored in entrepreneurship. It's a good time to make decisions, you are given plenty of opportunities. A trip is good to postpone if you plan after May 6th. You are in stability in the economy, while in the sentimental field you have to be more careful.