BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Lifestyle

Horoscope forecast, discover the surprises the stars have in store for you

Horoscope forecast, discover the surprises the stars have in store for you

Aries

At the moment Venus is dissonant so you need to be very careful in love, things will improve from March onwards. You may have second thoughts. At work, an agreement will be reached at the end of the month, when many things will fall into place.

Taurus

Venus is on your side, you can let yourself fall more in love. Be careful at work, especially when dealing with colleagues. Someone in the family talks behind your back, be careful.

Gemini

In love, you are experiencing a phase of strong doubts and insecurities. You don't know what to do, whether to talk to your partner or withdraw into yourself. For now, the advice is to be careful, things will improve from March.

The crab

Stay away from problems, especially in love. In fact, your sentimental sphere is characterized by a complex period that has lasted for some time. There are complications at work. If a colleague of yours needs a hand, don't hold back.

Leo

Love in this period does not promise great things, but everything will be fixed soon. Those who are single are still waiting to find a soul mate. At work, on the other hand, it is a period of recovery and strong momentum.

Virgo

Venusi dhe Marsi ju mbrojnë, çfarë doni më shumë? Hapet një kohë e mrekullueshme në dashuri. Mund të ketë ndryshime të mëdha në punë. Ju jeni perfeksionistë, por ndoshta duhet të pushoni pak.

Peshorja

Venusi do të jetë ende kundër, por ky është muaji i fundit, në fakt nga marsi fotografia astrale do të jetë shumë më e mirë. Shtrëngoni pak më shumë dhëmbët dhe do të shihni që më pas do të rifitoni besimin dhe entuziazmin.

Akrepi

Dashuria është e mirë falë mbrojtjes së Venusit. Ata që janë beqarë prej disa kohësh mund të gjejnë me siguri një shpirt binjak. Në punë, marrëdhëniet tani janë të rëndësishme, bëni kontakte dhe marrëveshje.

Shigjetari

Jupiteri është mjaft kritik, ndaj përpiquni të ruani qetësinë dhe mos e teproni. Kujdes nga grindjet dhe ndarjet, rrezikoni të debatoni me ata që ju rrethojnë. Në dashuri, çdo grindje mund të zgjidhet shpejt, thjesht bisedoni me njëri-tjetrin.

Bricjapi

Ju keni një pamje vërtet të shkëlqyer astrale me Venusin dhe Marsin në anën tuaj, përfitoni nga kjo sepse do të jenë ditë shumë komplekse. Në punë nuk ju mungojnë idetë dhe mund të merrni kënaqësi të mëdha.

Ujori

Një lajm i shkëlqyer vjen për beqarët. Në veçanti, gjërat do të përmirësohen nga marsi, kur Venusi do të jetë i aspektuar mirë. Në punë keni shumë gjëra për të bërë dhe pak kohë në dispozicion. Përveshni mëngët.

Peshqit

Venus and Mars give you the right push to do good. There is no shortage of emotions in love. At work you try to overcome problems and misunderstandings. An important period is coming, come on. Do more and you will be rewarded.