BREAKING NEWS

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the details are disclosed

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the
x
BREAKING NEWS

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat it with contempt and disdain

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat
x
BREAKING NEWS

"I was blown away by..."/ Injured the mayor of Divjaka, the author of the event clarifies the dynamics of the collision: I tell you what they told me

"I was blown away by..."/ Injured the mayor of Divjaka, the author of
x
BREAKING NEWS

"Balance of war", expert Karamuço raises the alarm and shows what is happening in the country

"Balance of war", expert Karamuço raises the alarm and shows
x
BREAKING NEWS

Patents are no longer a secret either, Homeland Justice publishes database and delivers strong message

Patents are no longer a secret either, Homeland Justice publishes database and
x
BREAKING NEWS

Joe Biden important message for Albania: Including the fight against corruption and organized crime...

Joe Biden important message for Albania: Including the fight against corruption
x
BREAKING NEWS

"He was poisoned by the Kremlin"/ The shocking report on the sudden death of the Belarusian Foreign Minister is published: Here is the poison that was produced in the laboratory. Lukashenko in a panic, he fears for his life

"He was poisoned by the Kremlin"/ The shocking report on the sudden
x
BREAKING NEWS

"This one has been completely dismantled"/ Trondit Frrok Çupi: Sali Berisha cannot enter Italy

"This one has been completely dismantled"/ Trondit Frrok Çupi:
x

Lifestyle

What is yours? Get to know the luckiest day for each zodiac sign

What is yours? Get to know the luckiest day for each zodiac sign

Do you ever feel like some days of the week are just better than others? Are you often surprised how one day you feel at your best and the next day things fall apart? If the answer is yes, astrology may have an explanation for why you feel this way.

While your horoscope can reveal a lot about your health, wealth and relationship, it can also tell you which day is luckiest for you! To know more, read below:

Aries and Scorpio

Both Aries and Scorpio are ruled by the planet Mars. Known for their impulses, they are both very similar and compliment each other in many ways. That said, both of these zodiac signs share Tuesday as their luckiest day of the week, which is also the perfect day to start working on new plans and projects after a long relaxing weekend.

Taurus and Libra

For Taurus and Libra, Friday is your lucky day. Ruled by the love planet Venus, the two share some common traits and prioritize stability, balance and security. While Taurus can use this day to think about different ideas, Libra can take some time off from work and focus on socializing.

Gemini and Virgo

People belonging to these zodiac signs are likely to have a good and productive time on Wednesday. Both Gemini and Virgo are ruled by the planet Mercury, which is the planet of ideas and communication. This is the day when you are most efficient.

The crab

E sunduar nga Hëna, Gaforrja ndihet më mirë ditën e hënë. Pas një fundjave të gjatë dhe relaksuese, ka të ngjarë të ndiheni gati për të marrë përsëri kontrollin. Është dita kur ndiheni më energjik dhe i keni të gjitha planet në rregull.

Luani

Luani drejtohet nga Dielli. Prandaj, e diela është dita kur mund të shkëlqeni më shumë. Ju jeni më aktivët dhe produktivët në këtë ditë, duke pastruar të gjitha problemet e javës së kaluar dhe duke vendosur objektiva të reja për javën e ardhshme.

Shigjetari dhe Peshqit

Për sa i përket Shigjetarit dhe Peshqve – të dy të sunduar nga planeti Jupiter – E Enjtja është dita juaj e lulëzimit.  Kjo ditë ju jep kohë për të reflektuar për atë që keni bërë tashmë dhe për të korrigjuar të nesërmen, në mënyrë që të keni një fundjavë të mrekullueshme dhe të relaksuar.

Bricjapi dhe Ujori

Both Capricorn and Aquarius are ruled by the planet Saturn, so they share some common traits including being disciplined and determined. Another thing the two zodiac signs share is their luckiest day, Saturday! Since both of your organizational skills are amazing, this is the day you get all your work done, leaving no room for error.