BREAKING NEWS

Serious/ A citizen is found dead in a hotel, the first details emerge

Serious/ A citizen is found dead in a hotel, the first details emerge
x
BREAKING NEWS

"Should we expect the bag of lek on the back?" The journalist discloses details about Ahmetaj's accusations: He may also follow the escape route like Adriatik Llalla

"Should we expect the bag of lek on the back?" The journalist
x
BREAKING NEWS

"The Belgrade-Pristina agreement?!"/ Rama reacts, asks for clarifications from the UN: Serious mistake or slip? Provide clarification immediately

"The Belgrade-Pristina agreement?!"/ Rama reacts, asks for
x
BREAKING NEWS

The lawyer explains what is happening behind the doors of SPAK for the arrest of Arben Ahmetaj

The lawyer explains what is happening behind the doors of SPAK for the arrest of
x
BREAKING NEWS

The accusations against Arben Ahmetaj, Kreshnik Spahiu reveals the behind the scenes: He risks 10 years behind bars, here is where he differs from Saimir Tahir

The accusations against Arben Ahmetaj, Kreshnik Spahiu reveals the behind the
x
BREAKING NEWS

"Keep your friend close, the enemy even closer"/ What is Artan Hoxha warning? Here is a coded message from Skopje

"Keep your friend close, the enemy even closer"/ What is Artan Hoxha
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu breaks the 'bombshell' statement and reveals the scheme being used: Arben Ahmetaj will be arrested when Rama is in this country, not by chance...

Kreshnik Spahiu breaks the 'bombshell' statement and reveals the
x
BREAKING NEWS

Is Ahmetaj destroying the evidence? Spahiu sheds light on the behind-the-scenes and reveals the scenario: The charges can be reduced to...

Is Ahmetaj destroying the evidence? Spahiu sheds light on the behind-the-scenes
x

Lifestyle

"Big surprises await you"/ From money to love, Weekly Horoscope by Paolo Fox: The sign that will pay off debts

"Big surprises await you"/ From money to love, Weekly Horoscope by

Aries: Words and debates are predicted for Aries born this early February. Grievances carried over since January have created rifts with some close people. Don't delay, it's time to seek clarification before it's too late. 2023 is expected to be a busy and eventful year, so much so that you risk losing contact with people.

Taurus: A smiling sky brings luck to those born under the sign of Taurus. The stars support you, especially the Moon, it is the right time to change the routine. Look for a new stimulus, a change that makes you grow and want something more. Keep your eyes open from a sentimental point of view, take advantage of this positive period.

Gemini: Those born under the sign of Gemini will breathe a sigh of relief. Venus will not eclipse your sign at the moment. Take advantage of this to put order in your life and try to understand which direction you want to go. Try to be more honest, both with yourself and with the people you want to get close to.

Cancer: The following days will be somewhat hazy for those born under the sign of Cancer. Certain doubts cloud your judgment, especially in love, where gossip risks damaging your relationship. Do not fall prey to jealousy and paranoia, learn to trust and talk openly with your partner. Express your concerns, but don't accuse without reason.

Leo: This will be a tense week for those born under the sign of Leo. You have been under a lot of stress lately. Circumstantial conditions tire you even more, but you have nothing to do, you have to endure. You feel the strong need to find comfort in love, to seek the support of your partner. Otherwise, commit to new projects.

Virgo: Be very careful at work in the coming days. Be meticulous and observant, ready to avoid annoying obstacles and quickly solve any problem that comes your way. Your efforts will be rewarded. Loneliness in love alternates with efficiency at work. Look for security and new love, but don't despair: Venus will lead you on the right path.

Libra: Turbulent days are predicted for those born under the sign of Libra. Indecision at work and in the family will become a source of conflicts and worries. You will find yourself caught in the middle of arguments, despite your desire to strike a balance. Clarity and compromise are the keys to coexistence, even among difficult people.

Akrepi: Këtë javë do t’i merrni vendimet duke u bazuar në ndjenja. Nuk mund t’i shmangeni dashurisë, kudo që të shkoni do të përjetoni ndjesi të reja emocionuese. Nuk mund ta shtyni më një vendim. Të paktën një herë, dëgjoni zemrën dhe jo arsyen. Pavarësisht vështirësive që do të hasni në ditët e para të javës, situata do të përmirësohet.

Shigjetari: Të lindurit në shenjën e Shigjetarit janë vendosur në vijën e nisjes, gati për sprint. E keni të pamundur të qëndroni në një vend. Në vend që të pushoni, parapëlqeni të gjeni mënyra të reja për të shprehur idetë tuaja. Nëse ndiheni të frenuar, bëni një analizë të vetvetes, mos u mbyllni në vete, por shprehini emocionet tuaja dhe gjërat që ju shqetësojnë.

Bricjapi: Muaj i ri, kësmet i ri për të lindurit në shenjën e Bricjapit. Ju mërziteni shpejt dhe keni gjithmonë një plan për të rregulluar çdo aspekt të jetës tuaj. Përfitoni nga këto ditë për të kapur fluturimthi disa mundësi të reja që do t’ju ofrohen. Ndoshta një punë e re ose stili i jetesës që ju intrigon kaq shumë është zgjidhja e duhur për ju.

Ujori: Të lindurit në shenjën e Ujorit janë të lodhur nga përditshmëria. Dëshironi diçka që t’ju shkundë nga rutina, që të sjellë pak gjallëri në jetën tuaj. Një i njohur i vjetër mund t’ju ofrojë diçka interesante, qoftë dhe të përkohshme. Kërkoni një rrugëdalje për situatën në të cilën ndodheni, përndryshe zhgënjimi do t’ia lërë vendin rebelimit.

Pisces: Storm clouds in love for those born under the sign of Pisces. You cannot think that you can kill two birds with one stone. Wait for things to calm down before you act. In February, you will find it easier to get closer to your partner. Even professionally, you will encounter difficult situations. Be tolerant, but don't give up on your ideas. You did not lie, nor were you wrong, and it is right that you make this clear to others.