BREAKING NEWS

The new structure of the Reestablishment is revealed, here are the drastic changes that will take place from the vice presidents to the appointments of supporters who are in the position of members of the Presidency

The new structure of the Reestablishment is revealed, here are the drastic
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu: I show you the orders that Rama and Zelensky received from NATO, the summit for Ukraine was not an advertisement for the prime minister, here is the American plan that is being woven in complete secrecy for Albania

Kreshnik Spahiu: I show you the orders that Rama and Zelensky received from
x
BREAKING NEWS

Daut Gumeni reveals the reason why Ilir Meta abandoned the Re-establishment protest and confesses the unsaid of February 20, 1991: Here are the tricks of Sali Berisha, the bust of Enver Hoxha was prepared by the dictatorship to overthrow him

Daut Gumeni reveals the reason why Ilir Meta abandoned the Re-establishment
x
BREAKING NEWS

SPAK interrogates Damian Gjiknur for 7 hours, in the scanner his assets, travels, houses and suspicions about hidden bank accounts in Malta, here are the affairs that could sink the deputy, from the abuses in the Tirana-Elbasan road project, to the fil...

SPAK interrogates Damian Gjiknur for 7 hours, in the scanner his assets,
x
BREAKING NEWS

Ilir Meta seals the "divorce" with Sali Berisha after isolation at home, "comes down" to the field and seeks to take the head of the opposition

Ilir Meta seals the "divorce" with Sali Berisha after isolation at
x
BREAKING NEWS

Here are the secret bargains between Rama, Berisha, Meta and Gazment Bardhi, their mafia codes to threaten each other, the connections with the oligarchs, the behind the scenes allegations of wiping the servers on "January 21" and the details of the bi...

Here are the secret bargains between Rama, Berisha, Meta and Gazment Bardhi,
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela: Here is the 'Achilles' heel' in justice that can save Sali Berisha from 'house arrest' and the only case when his mandate as a deputy can be burned, why the former prime minister can give him peace if the file is investigated of 'Januar...

Spartak Ngjela: Here is the 'Achilles' heel' in justice that can
x
BREAKING NEWS

Idajet Beqiri: Here are all of Berisha's attempts to cover up the crime of January 21, 2011, the scheme to bill the murders to the opposition, the fabrication of close-up wounds and the reward that was given to the guards, we are ready to take to SPAK ...

Idajet Beqiri: Here are all of Berisha's attempts to cover up the crime of
x

Opinion / Editorial

The spirit of the "Flagmen"

The spirit of the "Flagmen"

As I saw the stacks of chairs, with their legs raised up like spears, and the deputy Salianj standing astride, like a knight blowing his horn to sharpen his swords towards the floor of the parliament, to face the "Sançot" windmills, and abandoned by "Don Quixodi", dismounted from the horse by the ethics commission. Apparently, the re-founders had ambushed the "bloodsuckers" as a sign of revenge for the violation of the constitution for the commissions of inquiry because they were missing in lighting the flares, because their plumes were scattered in the desert of that part of the hall. that there was time, that he stood with sharp eyes from the barrigada, lest the chairs let out the long-awaited rumble. Under their feet, MP Noka, with lit cards, tried to set fire to the chairs, convinced that this way he would be able to save the parliament, from those who, unable to control their minds, had called for help from the dead , to challenge the colleagues of the majority. Crucified in 2013 by the electorate, for the great sins of corruption, because there was no one to be their god, now that SPAK has been put behind them, the "resurrected disciple", tries through the spirit of the Flakadans , to wash away the sins and give him breath, his breath; of burning and destruction. I don't know why they crossed my mind at that moment; "Have you seen it or not?" ... What a legend!? Oh, if these inspirations really had the spirit of the legend of Gjergj Elez Ali!? The legend that is long before the birth of Christ, since when humanity was born, faith was first born. But what can you say to the re-founders who rode the horse to bring Doruntina to the electorate, but the leaders are ready to turn democracy into a corpse, if the people will not be their god, and stop their heads darkened. It is not without reason, when the re-establishment is torn on the screens, that it will continue even if even one deputy remains, the action of civil disobedience will continue, until they can return the parliament, from a place where free thought for development can be restored of society, in a courtroom, where the investigative commissions, jump and twist in the tambourine, because it is clear that they have nothing to investigate and where to investigate, because all the power is in the hands of the leftists. Who seem to have risen from the grave, after ten years of languishing in bed, and now they only have chairs for lances, because they have exhausted their mental strength to fight in the temple of alternatives, the tired have chosen civil disobedience . Every bad, there is a good. Located in front of the Agimi cinema, I don't know why and I entered the stream of people who did not stop, getting carried away by an advertisement, on its front was written "Silence" and below it the name of the painter, Ingriti Jemo. Maybe it was the name of the painter who found me in the lobby of the cinema, on the third floor, where the paintings were placed so that you could see them with your eyes as soon as you set foot. Someone caught my attention. The voice of a woman in search of finding the author, received the answer of the parents. The girl was in Germany to protect the German language.

- Po si !? -pyeti gruaja që me sa mësova, ishte nëndrejtoresha e gjimnazit ''Sami Frashëri'' . Piktorja kishte qënë nxënësja e saj dhe ajo me ta mësuar nga ''Facebook'' kishte shpejtuar për shikuar krijimet. ''Qëlluan të dyja gjërat në një kohë që prishte punë . Mjedisin e kinemasë nuk e lenë eventet të marrë frymë, por edhe provimi . Zgjodhëm'' .... Ishte përgjigjja e prindërve që u kishte rënë bara e organizimit të eventit të ekspozitës me piktura. Në çast ishte afruar menaxheri i cili po na shpjegohej, për axhendën e ngjeshur, ku mbas aktivitetit me piktorë nga ''Ballkani'' ndiqnin aktivitet e tjerë. ''Me sa duket, njerëzit e muajve të fundit kanë braktisur kinemanë e filmave horror të parlamentit dhe i janë kthyer jetës së bukur së eventeve, - ngacmoi dikush nga vizitorët .

 - Kësaj i thonë dy veta një hall se kanë ,- ia priti një tjetër. Bukuria e pikturave na rrëmbeu, duke harruar humorin e çastit . Vërtet ekspozitë si e para e piktores, Ingrit Xhemo, po tërhiqte vizitorë të shumtë . Duke marrë kënaqësinë me vete të pikturave moderne, isha gjendur përballë një kioske, ku shpejtova të marr gazetën ''Sot'' . Gazetëshitësja ende pa marrë mirë gazetën në dorë, duke fiksuar se isha bërë një klient i rregullit, m'u drejtua në konfidencë .

 - I njeh këta të sotit !?.

 -Drejtorin, Arjan Prodanin, kryeredaktorin Rigels Seliman.....

 - M'ja fut në vesh , se klientët sikur mbledhin sytë kur lexojnë për kryeministrin ....

 - Gazetë e së vërtetës .

 - Rithemeluesve u ka mbetur sharë në gozhdë, ndaj e bëjnë gojën çorap , por lexoje “Kongresin e PS”. Të kishte lezit shpirti të dëgjoje . S'kishte fjalime që s'u gjeje fillin, por diskutime nga foltore; të ministrave , kryebashkiakëve dhe vetë kryeministri i ra në kokë gjërave, por i vuri kapakun me atë inteligjencën artificiale, për të zhvilluar tendrat . Ku do të shkojnë pastaj rithemeluesat, me komisionet hetimore!? - s'kishte së reshturi gazetëshitsja së cilës nuk i digjte Parlamenti, por frika mos klientëve u ndërrohej mendja, në se dhe gazeta ndërronte kursin e thënies sy ndërsa të gjërave . Dy veta një hall se kanë , -thash me vete , politikat e mbrapshta , i sjellin mbrapsht shitjet edhe gazetëshitses ... Pa u ndarë mirë nga kioska e gazetës , zëri i nipit u ndeh në këmbët e mija . Filloi të më tregonte se si në gjimnaz, disa nxënës kishin shtrirë në një dërrasë bange shokun e tyre dhe e shëtisnin nëpër korridor, si të ishte ndonjë arkivol .

 - Po si !? shfaqa habi

 - Tiktoku , mo gjysh . E hedhin në tiktok dhe fitojnë ...

 - Ç 'thua ore !? Ato karriget në parlament që bëjnë xhiron e botës , nga tiktoku, fitojnë me thes !?.... Mos do të thuash është biznes !?-

 - Gjysh i thonë kapitalizëm ...

 - Bëjnë cirk me parlamentin , që të shpëtojnë kokat e tyre, por shfrytëzojnë dhe pazaret me tiktokun .

 - Jo , shkolla i dha masën e paralajmërimit për përjashtim ....

 - When the school is like this, what should the parliament do about the deputies, who try to set fire to the "German Reich Flag" like they used to!? The spirit of the breathers who seek to spread the spirit of the Flacadans because they are unable to bring the spirit of alternatives to the temple of democracy. They must take democracy hostage through civil disobedience.