BREAKING NEWS

The EU summit on December 6, Tirana enters a "state siege". The police publishes the measures taken

The EU summit on December 6, Tirana enters a "state siege". The police
x
BREAKING NEWS

"The wiretapping of Balla has been destroyed"/ Klodiana Lala breaks the strong statement: CDs with the server are gone forever. Here is what the court declares

"The wiretapping of Balla has been destroyed"/ Klodiana Lala breaks
x
BREAKING NEWS

The Transparency Board sets the new prices: Oil becomes more expensive! How much fuel will be sold from today

The Transparency Board sets the new prices: Oil becomes more expensive! How much
x
BREAKING NEWS

His days are numbered, here's who will come after Vladimir Putin at the head of Russia and the sensational scenario of how the war in Ukraine will end

His days are numbered, here's who will come after Vladimir Putin at the
x
BREAKING NEWS

He killed his pregnant wife in the maternity yard, the author committed suicide

He killed his pregnant wife in the maternity yard, the author committed suicide
x
BREAKING NEWS

The head of SPAK will be elected on this date, the agenda of the session is revealed

The head of SPAK will be elected on this date, the agenda of the session is
x
BREAKING NEWS

What is expected? The police announce an emergency conference

What is expected? The police announce an emergency conference
x
BREAKING NEWS

USA calls on Albanian justice to start investigations against Sali Berisha, almost another "non grata black list" with names of corrupt politicians

USA calls on Albanian justice to start investigations against Sali Berisha,
x

Opinion / Editorial

Hackers of the far right

Hackers of the far right

My steps, were being taken slowly, in the flower garden of the pedestrian area of ??the "Aviation Field", when some voices that flow unexpectedly and remembered, on my right, forced me to listen.

 - Matt, - shouted the voice with all the power it had. The circle of men who were young cocks on their feet, supported by humming the flowers. The man caught checkmate in the game of shau, was falling to the ground with his eyebrows hanging down, the one who intervened from above to move the stone, helping the opposing player. The fans started jumping and waiting.

 - Hacker. The hackings have become blacker than the Iranian ones on the right,_ the man who apparently was, not only an opponent in the game, but also in political conviction, retorted. The other one didn't let the joke pass by the summer, which was keeping the fans' ears up, waiting for the explosion of heated blood.

 - Tighten the "Long" one, you do that, as for our accounts, our leader will tell them when he lifts their aprons. You found "Bashë ??Mavrina" and put it in a sack with Russian sponsorship, yes, you can't tell "father" the nuts. Now with the "ustana" on the forehead, the legs on the neck will occupy you, - the husband of Mati couldn't hold back with all his mirth.

- This mind has left you behind. Wear what you want, bride, she doesn't become a bride. I'm walking and talking with you, who go behind the man of the "non-woman". The "Tall" or the short ones, ours, are down to earth. Yours has got a headache. Two minds do not mature together, they seek power. What do you say to them, when hackers break into them from the inside! The leader turns you around like a horse in the threshing floor, and when the time comes, he throws away the samara for himself, you are left like the driest fish. For eight years, the leader was kept hanging, working under wages with the Russians, according to the stamp you attached yourself. They really put it up for auction, but they left the bastard at the door. Oh, a house, where there is a hand from the inside, never does good. You were hacked by the "units" that look at their accounts, but also the evil eye from outside. following'' That'' of agriculture on TV "MCN". He was not satisfied with the primaries, because only DP candidates would win. "What will happen to the candidate of small parties in the elections, who eats more easily"!?. He of the "Republikane" on the screen of "Nea 24-ter", told a piece to the moderator about the victory of the Italian extreme right. The trinity: Homeland, family, freedom, (which your leader does not share on the screens), came out in the Italian election campaign by Milori, a woman who has fallen through the poverty ladder, and her soul moans for the poor, but not the leadership yours that has not dismounted since the 90th, and does not know where to take the money! I am not talking about the chairman of the Freedom Party. He is a separate government. It was difficult for Yuri Kim to read the codes at the meeting, not for your leader to find the hacks. But one thing is certain. He makes the eighth on the spot, as he has done in these thirty years with the tribbles, where he does not expect it, to catch the goal. What the hell and some analysts (as I heard some Bushatre on "STV" talking passionately that they are standing by their side), than drowning it with some advice about "instability of the country" as the only way to overthrew "Gyatin", language, who buried the pawnbroker by rubbing his shoulders for two years, and left the electorate on the streets. In the end, they gave him the okay for handing over mandates or not participating in local elections. Listen to what Pajtimi means! Hackers hack, inside your system. What to say brother!? you yourself be divided into three fiefs; On one side Bejt, the other Gjekmarkajt, Berishajt, you have brought the time of principalities, where princes hack each other. Without a "Lezhe Assembly" and without a "Skënderbe" to unite the right, listen to the Pajtim, what does it say: To "Gjat", he turned aside, don't do anything to him.

- Mjaft, mjaft, se i vrave të gjithë ,- s'di pse kundërshtari i matit, po dorëzonte kaq shpejt mbretin,  edhe pse mbahej për avantazh . Tjetrit me gjuhë të zgjidhur , s'po i ndahej ,duke i rënë në kokë, mish- mashit të së djathtës . Ju qep me bukë në trastë.

 - Lidershipi juaj ,  vazhdon të bëjë, vetvrasje politike. Ore, sy ndër sy, i ndërsehet hakeri i ''non gratës'' , dhe'' PD'' bën shurdh -memecin . S'di po dhe  kjo Amerika, hedh një dorë miza për liderin dhe s'dërgon të mbledhë matkën . Të jetë më të pyeturin e këtyre tonëve, nuk e gjejnë dot përtin , po nuk i thiri mëndjes Amerika e BE , siç bënë për hakerat iranianë . Ore të dërgojnë ekspertë edhe për hakerat e së djathtës , se kështu mbytkëthi , sot e gjer nesër, rrugve kanë për të mbetur kokë shkrefurit. Jo se dhe ca analistë që mbahen si për të djathtë, ia ngatrojnë telat më keq. Këta hakerojnë, pa prishur terezi . Me mëndjet e tyre të ndritura, ndërsejnë  të marrë malet , nga se të ''Gjatit'' njësoj si gjarpërit, nuk i gjenden gjurmët e vjedhjes së votës , sikur të rënë nga qielli të jenë kandidaturat e të zgjedhurit lokalë . Çiren a thua se kanë zbuluar ''Vezën e Kulombit''.  Pa le! Pa le!  Po seç janë ca analistë ''Leka''  që dalin nëpër ekrane, dhe s'i ndajnë hakerat  dhe në politikën e jashtëme . Bota të afron ndihma , në kohë tërmeti, pandemije, ndihmoi . Ata seç qullosin , me ca marrdhënie private mes , kryeministrit tonë  dhe Herdoganit .Turqia na ka dhënë kaq e aq përqind ndihma për tërmetin, pandeminë , spitalin e Fierit ,e ku di unë tjetër, ''BE'' kaq e aq , më shumë. Duan me doemos ta futin nëpër thekra të politikës së jashtme të djathtën , edhe kur e dinë se ne jemi një pikë uji në oqean , bëjnë të fortin. Nuk na mbajnë këllqet për të bërë politikën e të mëdhenjve , t'i shtrëngojmë dorën, për sa na gjenden pranë, në të mirë, e në  të keq .

-Ti bëhmi urë .Të na shkelin me këmbë , si me kolegjin turk , që e mbylli i ''Gjati'' e la fëmijët rrugve . Kështu ua do mushka drutë !?- e morri veten burri.

 -Juve, ju kanë lënë veshët , sytë e mëndja. I thonë kapitalizëm ...Por ju edhe falimentet, i futni në politikë, duke shkelur ligjet . Shkolla shet ndërtesë . Futet tek tjetra, pa standarte , e lejë. Ky vend ka zot.

-Lerini zotat , po shikoni ''Gylenistat '' . Ju djeg grushti i shtetit në Turqi dhe mbani krahun e Erdoganit.

-Dhe në qoftë e vërtetë kjo , shqiptarët u përballën me një opozitë iraniane , tani na duhet dhe me ca opozitarë turq . Po pse koha e atij ''Merumit'' jemi ne, që i shpalli luftë gjithë botës dhe, na la të ngrohemi në diell !? Jo ore,  hakerat tuaj nuk kanë derman . Futin hundët, ku të mundin, pa pyetur edhe për sigurinë kombëtare , vetëm e vetëm të rrëzoni të ''Gjatin'' i cili ua ka prerë rrugët e shirjes, si në mall të babait,- s'kishte të mbaruar Pajtimi . Tifozëria kishte mbyllur gojë . I ngacmoj.

-Me sa duket ju i përkisni elektoratit gri !? .

 - Ç'të bësh, kur s'hapin krah të vjetrit, do të qëndrosh sehirxhi majë ledhit, se të mbyt militantizmi . Ne po , mbajmë drejt. Nuk bëjmë dot hall, me  njerëzit me pesëqind fytyra , ndaj dhe s'i përzihemi kutive të votimit .

 -Nothing can justify. The ballot box is the "Messiah". Only she is the salvation of democracy. Otherwise, do not hunger in vain, we are condemned by fate. The fate lies in the ballot box. Let's use it in the interest of democracy, then we'll walk and talk about how far this country will go, which has all the resources of development, but some crazy heads stand in the way, - I couldn't help but keep my position, I am also filled with the word of Reconciliation and how many other Pajtims, who regardless of their beliefs, express the truth, for the hackers of the Albanian right.