BREAKING NEWS

Spartak Ngjela: Here is the list of Albanian UDB and KGB agents who took Bashkim Gazidede with him, why Ilir Meta and Kryemadhi abandoned the February 20 protest and the reason why SPAK is not putting Sali Berisha behind bars

Spartak Ngjela: Here is the list of Albanian UDB and KGB agents who took Bashkim
x
BREAKING NEWS

Here is the "bombshell" that Beqaj broke in SPAK about Ogerta Manastirliu, the "dark spot" for which the former minister is being investigated is revealed, the journalist reveals the behind-the-scenes, within a month the sterilization file goes to court

Here is the "bombshell" that Beqaj broke in SPAK about Ogerta
x
BREAKING NEWS

SPAK new scheme to fight corruption at high levels, this is the strategy that BKH agents will follow to investigate officials after Rama's order to "block" the doors of offices and institutions

SPAK new scheme to fight corruption at high levels, this is the strategy that
x
BREAKING NEWS

March 16 radical reform of Edi Rama in SP, changes of district leaders and strong movements in the government after Manastirliu's call to SPAK, Gonxhe "rising star" in the Socialist Party

March 16 radical reform of Edi Rama in SP, changes of district leaders and
x
BREAKING NEWS

Rinas airport will reach 10 million passengers within three years, flights also on transatlantic lines, says the director of "TIA" and reveals that "Kastrati Group" will invest 6 billion euros only in 2024

Rinas airport will reach 10 million passengers within three years, flights also
x
BREAKING NEWS

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and Croatian prosecutors who arrested Sanader to assist SPAK, a "big fish" is expected to be arrested

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and
x
BREAKING NEWS

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate, here are the reasons why the prime minister will leave and when he will leave the post

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate,
x
BREAKING NEWS

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are the 3 serious criminal offenses they have committed, details from the file are disclosed, how the "terror of the Italians" is being held in prison without the law 

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are
x

Opinion / Editorial

In the "forest" where laws are drawn up, there is no law for "wild animals"!

In the "forest" where laws are drawn up, there is no law for

There are also differences between a "Forest" and a "Parliament", but what is important is that they have one thing in common. This commonality is that in the "Forest", where the law of the Jungle rules, there is no law to whom all savages must obey. In our Parliament, it is even worse, because although it is written that "Before the law, everyone is equal", no one even puts this in the "kandar"! In the Forest, there is no way to write such a thing, but even if it were written by the "Paria" of the strongest animals, it would certainly not apply here, as long as there is the most terrifying beast, it is the one that makes the law and like it or not the wisest ones, such as rabbits, deer, etc., as soon as they hear the howling of the Lion, the Wolf, the Jackal or the hyenas, they all hide. Even in the Parliament, not everyone is scary, but the one everyone fears is the "Old Wolf", although unwanted in the Forest, he is the one who rules and does as he pleases, with several "Wolves" who support him and some "puppies", which "bark" as soon as the "Old Wolf" starts to "howl". Already in his youth, this "Wolf" when he had the opportunity to bite even today that his teeth have fallen out, the fear of him is even greater, and not only that, but we all fear him. And especially those of the media who open their screens to "Hungary" day and night. Let's take the law, which they themselves approved, where it says: "The law is equal for everyone" and in fact, this is how it is in a democratic state, despite the fact that we are not such a state, in fact, but at least formally . Let's take as an example a "fool", whose mind is full and he takes a fire hydrant and sets fire to a trash can on the street. Although this "foolish", there is a motive that does such a thing which justifies it with the fact that garbage stinks. The policeman doesn't take this into account and if he doesn't handcuff him, he won't let him go without giving him some sticks. Furthermore, if this "moron" tries to set fire to a table in one of the cafes, he is immediately arrested under the pretext of being a "saboteur" who intended to cause panic by setting fire to the cafe, where citizens relax and spend time , because, helbete, such places are "few" and such sites are "holy"! Let's come to Parliament. In this "Temple of Democracy" as the "Old Wolf" himself once called it, with several "firemen" he keeps around him, he sets fire to the "Temple of Democracy" himself or burns the deputies, the people's representatives. Neither more nor less, these "Firefighters" want to burn the people and surprisingly, they don't have a thorn in their side. Not only are these not punished, but, out of fear, the "Templars" themselves are forced to run away and not exercise the duty they have been assigned by the people who expect the laws to be applied to anyone and the law to be imposed on anyone. In the forest, the biggest fear of savages is that someone armed might come, and they are like the devil to the rifle because they know where "death" comes from! Yes, in the Parliament "Forest", who is the one who will establish order and discipline"! The leader of the Session, it's not because the savages" don't ask him, not only that, but they also send him flakadas as a "gift"! ..Then who would it be? Surely it is justice, it is judges and prosecutors, before whom, savages or whatever, they should tremble before them. But what actually happens? It is a rare case in the civilized or democratic world that while the savages of the forest are afraid of a hunter, the "savages" of the Parliament, not only do not get scared, but also instill fear in the bodies of justice, which are the ones who have fear of the "savages" who grab the firecrackers, and set fire to the chairs, tables, etc., etc.

E keqja shkon edhe më tej. Këta që mbushin “Stallën” e Parlamentit, janë ata më të zgjedhurit e popullit, të cilët populli i ka ngarkuar një mision të madh, atë të hartimit të ligjeve për të gjithë pa përjashtim, edhe për “të fortët” edhe për të varfrit, e të gjithë që jetojnë në këtë vend, sepse, sidomos në demokraci mbi të gjitha, nuk janë “të fortët” që bëjnë Ligjin, as Diktatorët, as “Egërsirat” që kanë dalë nga “Koshomarrja” apo nga Pylli ku e kanë vendqëndrimin, por është Ligji, “ligji dhe vetëm ligji” që dikur “Ujku Plak” e kishte sloganin e tij. Por edhe kjo nuk është më e keqja. E keqja më e madhe është që nën shembullin e Egërsirave” kanë marrë “egërsi” edhe lepujt, edhe ata që nuk u ndihet as frymëmarrja dhe jo “hungërimat”që janë “pronë” vetëm e “egërsirave” që “Licencën”, që ja ka dhënë natyra. Është rast unikal në botë, që një “Egërsirë”, ka mbi tre Dekada që hungërin, shfryn. shan, urren, përçan, vjell vrer, shpif, trillon, akuzon siç ka bërë tërë jetën e tij e me të gjithë dhe deri sot nga goja e tij nuk ka dalë qoftë edhe një fjalë e vetme, e përsëris, qoftë edhe një fjalë e vetme në interes të qytetarëve, apo “mos e dhëntë Zoti”, ndonjë këshillë për kundërshtarët, pavarësisht që të gjithë ja kanë “pirë lëngun”, siç edhe ja kanë pirë edhe kësaj “Demokracie” që pretendojnë këta të kamur. E keqja asnjëherë nuk ka ardhur nga “të skamurit” por nga “të kamurit”! Edhe nga egërsirat e pyllit, e keqja vjen nga ata që shqyejnë “kërmë” që harbohen, kurse, lepuri, kur të gjithë i turren atij, nuk vjen asnjë e keqe, por ja që të gjitha “harxhet” i paguan ai, siç i paguajnë të vobektët me “dhjamin” e tyre për “egërsirat” që nuk njohin ligj, që kollofitin të tërë pjesën e shumicës sepse këtë të drejtë, e kanë me ligj, me të vetmin ligj që zbatohet më përpikëri dhe asnjë tjetër. Në rastin konkret, edhe në Parlament, nuk janë të gjithë “egërsira”, ka edhe “qengja të butë”, ka edhe gjumashë që nuk u është ndier ndonjëherë zëri, por zënë ndonjë “qoshe” dhe marrin ndonjë sy gjumë. Flasin apo nuk flasin, ngrenë apo jo probleme të Zonës së tyre, rrogat i marrin aq sa marrin të gjithë ata që kanë votuar së bashku. Të mendosh që këta “Baballarë” kanë marrë përsipër barrën e madhe për të zgjidhur hallet e qytetarëve, është njësoj sikur të mendosh që “egërsirat” do të zbuten nga frika e gjykatësve apo prokurorëve. Në Pyll, ka edhe një veçori tjetër. Atje, nuk ka hatëre, nuk janë ca të nënës, e ca të njerkës, atje, janë vetëm dy “tipa”, trimat dhe të dobëtit, ata nuk njohin mik sepse egërsira, nuk bëhet mik, kurse në rastin e Parlamentit tonë, janë të ndara hesapet. “Trimat”, nuk e mbështesin forcën tek trimëria, por tek ata që kanë ligjin në dorë, pra tek ata që vendosin gjoja drejtësi. Në këtë “Stan”, disa “Trima” kanë gjykatësit e prokurorët e tyre, e të tjerët, kanë të vetët. Kjo do të varet se kujt do i bjeri gogla që nuk janë në “dorën” e tyre,për të përcaktuar masën e dënimit sipas shkallës së fajit. Këto punë, “trimat” e Partive i kanë rregulluar qysh herët dhe më pas, ranë në unison për të bërë edhe ndryshimin në Kushtetutë dhe që nga viti 2008 e deri më sot për pesëmbëdhjetë vite, “hedhin “tymuese”e flakadanë sa njëri e tjetri që të bëhen të paktën të besueshëm para qytetarëve sikur “po mbrojnë me thonj e me dhëmbë të drejtat e tyre”! Këtu e kanë zanafillën edhe flakadanët dhe tymueset në Parlament. “Urat e zjarrit” fillojnë në Parlament dhe më pas zjarri vazhdon në tërë Shqipërinë, zjarr që të gjithë i tremben dhe ikin nga “sytë këmbët” sa më larg të jetë e mundur.. Fshatrat braktisen, shkollat braktisen dhe burgjet popullohen. Ç‘popullohet Shqipëria sepse nuk ka shpresë. Ata mendojnë që përderisa ligji nuk zbatohet nga vetë ata që i kanë hartuar, ç‘mund të presim ne, zbatimin e ligjeve, mbasi jetojmë në një “pyll” që askush nuk ka fijen e besimit që diçka do të bëhet. Hakun “Ujkut Plak” të mos ja hamë, ai i ka mbërthyer keqazi me putrat e tij, të gjithë, pushtetarë, deputetë, gjykatës e prokurorë, bile edhe ndërkombëtarë. Ai e ka kthyer tërë “strofkullën” e tij në një “kështjellë” ku sundojnë të fortët, sundojnë ata që nuk njohin Ligj dhe jo ata që janë me ligjin.