BREAKING NEWS

The fever for Ilir Meta, Sali Berisha and 3 well-known ex-ministers is increasing, that's why justice can open investigations into their affair of hundreds of millions that is disappearing from Albanians 10 million dollars a year

The fever for Ilir Meta, Sali Berisha and 3 well-known ex-ministers is
x
BREAKING NEWS

The days of "horror" begin for Shkëlzen for the Gërdec affair, on December 7 the secretary of Aldo Bumçi appears before SPAK, who can put him behind bars, Berisha's son in GJKKO on December 14

The days of "horror" begin for Shkëlzen for the Gërdec
x
BREAKING NEWS

Fundoset Shkëlzeni and the Minister of Justice of Sali Berisha, the engineer reveals for the first time in SPAK the fact that proves his son's secret connections as the shadow owner of the business of death in Gërdec

Fundoset Shkëlzeni and the Minister of Justice of Sali Berisha, the
x
BREAKING NEWS

Spartak Braho: On the table of SPAK, the arrest warrant for Sali Berisha, the prosecutors are ready to ask the Assembly for the authorization to handcuff the former prime minister

Spartak Braho: On the table of SPAK, the arrest warrant for Sali Berisha, the
x
BREAKING NEWS

Here are all the gifts of Edi Rama to Carlo Bollino, how he put the whole state at the service of his businesses, from the benefits of the Bunkart 1, Bunkart 2 contracts, to the pardon with the Prime Minister's signature for 20 years of public property...

Here are all the gifts of Edi Rama to Carlo Bollino, how he put the whole state
x
BREAKING NEWS

"There was no legal basis for dismantling the cartridges, then the order came out to.."/ The tragedy of Gërdec, the testimony of the Secretary General of the Ministry of Defense is clarified

"There was no legal basis for dismantling the cartridges, then the order
x
BREAKING NEWS

"The boss wants the order"/ Gërdec tragedy, the testimony of the ex-soldier becomes clear

"The boss wants the order"/ Gërdec tragedy, the testimony of the
x
BREAKING NEWS

The "Tropoja" file, how the Haklaj brothers were executed one after the other after the conflict with Berisha, who are the 15 officials who risk prison, here is the evidence that SPAK is investigating

The "Tropoja" file, how the Haklaj brothers were executed one after
x

Politike

Dako's arrest and the May 14 elections cause debates in the Assembly, Berisha and Noka clash with Manja, the socialists burst into accusations against the leaders of "Foltores"

Dako's arrest and the May 14 elections cause debates in the Assembly,

Yesterday's plenary session was involved in strong debates between the opposition and the majority. Thus, the former Prime Minister Sali Berisha and the deputy of "Foltores", Flamur Noka, clashed with the Minister of Justice, Ulsi Manjë, yesterday. Berisha accused Manja of debunking the investigative secret for Dako's arrest. "Wait, I'll come back to you now too. That you belong in Gjushi. That you are the one who notified Gjush four days ago, and debunked it, and now they are telling SKAP, who leaked the secret? Ulsi Manja revealed the secret. That this is Edi Rama's shopping man. This one takes over all the shopping. Who told Gjush? You told him. The whole of Durrës is talking about you, you revealed the secret. Because you are a kind of Jago, who has only yourself as a friend, and please don't interrupt me. This is the data sales commissioner, the funniest official figure on the planet, who claims to have a law and enforce a law and that law, not once, but broken 1 million times, and the law is kicked to help Albania's enemies first, exposing all the organizational chart and data of the National Information Service", declared Berisha. On the other hand, Manja said that Berisha is afraid because he will face the new justice. "You and I will go to justice, you will go to me. I look forward to this day. I have been waiting for this day. I see that today you are more worried than me about this new justice. Every time I go out with you in Mejdan Square so that the citizens can choose you or me, I will always beat you", declared Manja. and the law is kicked to help Albania's enemies first, by exposing the entire organizational chart and data of the National Intelligence Service", declared Berisha. On the other hand, Manja said that Berisha is afraid because he will face the new justice. "You and I will go to justice, you will go to me. I look forward to this day. I have been waiting for this day. I see that today you are more worried than me about this new justice. Every time I go out with you in Mejdan Square so that the citizens can choose you or me, I will always beat you", declared Manja. and the law is kicked to help Albania's enemies first, by exposing the entire organizational chart and data of the National Intelligence Service", declared Berisha. On the other hand, Manja said that Berisha is afraid because he will face the new justice. "You and I will go to justice, you will go to me. I look forward to this day. I have been waiting for this day. I see that today you are more worried than me about this new justice. Every time I go out with you in Mejdan Square so that the citizens can choose you or me, I will always beat you", declared Manja. "You and I will go to justice, you will go to me. I look forward to this day. I have been waiting for this day. I see that today you are more worried than me about this new justice. Every time I go out with you in Mejdan Square so that the citizens can choose you or me, I will always beat you", declared Manja. "You and I will go to justice, you will go to me. I look forward to this day. I have been waiting for this day. I see that today you are more worried than me about this new justice. Every time I go out with you in Mejdan Square so that the citizens can choose you or me, I will always beat you", declared Manja.

Noka: Dako used to go out and buy votes, but the old man sold it

Meanwhile, deputy Flamur Noka accused the government Edi Rama and minister Ulsi Manja of blackmailing the citizens in the May 14 elections to vote for them. He also said that the electoral crimes will not be forgotten and warned the Minister of Justice Ulsi Manjë to be careful of the sale. He also had a comment about the arrest of Vangjush Dako. "This one of yours said it, you haven't seen anything yet. You turn free people into kamikaze. Keep the electoral criminals, but remember that everything will pay. The minister terrorizes Lac, Mamurras, Fushë Kuqe, this is the face of renaissance, this is a farce. Even the 5 good personalities he had are disappearing, why are they disappearing because you are treating them like dogs. You will become a kamikaze of the renaissance or you will not have a job. Wait, this one said that you haven't seen anything yet. Nothing will pass,

Manja reacts

Por një përgjigje ndaj tij e kishte Ulsi Manja, duke i thënë se të shkojë të bëjë kallëzim para organeve të drejtësisë për çdo akuzë që ka. Manja tha se të mos shqetësohet për Dakon se Sali Berishën do e njoftojë 10 ditë para nëse SPAK vendos urdhër arrest ndaj tij. “Flamur thuaj Saliut të mos mërzitet për Dakon se do ta njoftoj një javë para. Për shkak të moshës së thyer do i them 10 ditë fare, do e konsumoj dhe një herë atë vepër penale… Meqë më akuzoi se kisha dekonspiruar sekretin, do ta konsumoj dhe një akuzë tjetër dhe do ta njoftoj një javë më para. Për ju, vjedhje votash dhe krim elektoral ka patur vetëm atje ku ka fituar PS. Flamur humbe këtë radhë se s’ju duan qytetarët, nuk është faji im ky. Keni qenë dhe ju dikur si ish ministër dhe jemi si nata me ditën unë me ty tek raporti me ligjin e drejtësinë. Në shpatullat e mia nuk rëndojnë jetë njerëzish. Gara mbaroi, përballoni me dinjitet humbjen ndërsa nëse ke raste se Ulsi Manja në cilësinë e drejtuesit politik dhe ministrit, je i lutur të çosh kallëzimin në organet kompetente. Pallavra këtu është mësuar ky milet se e keni bërë zakon. Shko çojë dhe jam i gatshëm që të shkoj të përgjigjem sa herë të më kërkojnë organet ligjzbatuese. Ju jepni opinionet he kur shkoni atje thoni janë opinione politike. Dhe sa për votën në burgje, edhe për këtë do të jap përgjigje publikisht”, u shpreh ai. Ndërkohë Manja ftoi opoiztën të shikojë si kanë votuar të burgosurit. “Një nga standardet e mia në drejtimin e Ministrisë së Drejtësisë falë një ekipi dhe skuadre jemi kujdesur t’ju garantojmë të drejtën e votës të paraburgosurve e të dënuarve se janë banorë rezident që i ka dënuar drejtësia, jo qeveria. Drejtoria e përgjithshme e burgjeve në respektim dhe komunikim të vazhdueshëm ka garantuar të drejtën e votës dhe jemi krenar pse e kemi garantuar këtë standard. Burgjet tona, sot për fat kanë monitorim të brendshëm e të jashtëm. Për ty bota fillon e mbaron te Saliu. Je i lutur, së bashku me të gjithë kolegët e deputetët e këtij parlamenti, shko e vizito institucionet dhe pyesni të paraburgosurit e të dënuarit si kanë votuar dhe a kanë qenë të lirë të çojnë votën atje ku duan”, nënvizoi Manja.

The Assembly votes on 3 draft laws

In conclusion, the Assembly approved yesterday the changes in 3 draft laws. For 'National Taxes', the bill received 72 votes in favor and 13 against. Thus, the legislators gave the green light to the removal of the import tax on whey and milk cream products, taking into consideration the demands of farmers. For the Prison Police, which aims to solve vacancies in employment in this sector and regulates the division of ranks, received 74 votes in favor, 5 abstentions and none against. While with 73 in favor, 7 abstentions, 0 against, the assembly also approved legal changes that oblige Municipalities to allocate 30% of their budget surpluses at the end of the year for arrears.

Most read