BREAKING NEWS

Miracle happens! The mother dies after drowning in the river, the Albanian MP rescues and pulls out the two-month-old baby alive in the Monça river in Montenegro

Miracle happens! The mother dies after drowning in the river, the Albanian MP
x
BREAKING NEWS

Trouble, shouting and screaming in Tirana, the 41-year-old goes to his family with cans in hand

Trouble, shouting and screaming in Tirana, the 41-year-old goes to his family
x
BREAKING NEWS

A powerful earthquake shakes Greece, over 30 aftershocks are recorded. Here is the epicenter and the magnitude

A powerful earthquake shakes Greece, over 30 aftershocks are recorded. Here is
x
BREAKING NEWS

Xi Jinping 4 hours of talks with Vladimir Putin in Moscow, the Russian leader opens peace negotiations for the future of Ukraine, the US carefully follows the meeting and "blows up" Beijing's plans

Xi Jinping 4 hours of talks with Vladimir Putin in Moscow, the Russian leader
x
BREAKING NEWS

Britain's sensational plan to end war in Ukraine revealed, here's how Vladimir Putin's arrest warrant will be used as a bargaining chip

Britain's sensational plan to end war in Ukraine revealed, here's how
x
BREAKING NEWS

The leader of the well-known party speaks with EMRA: I tell you who the oligarchs are in Albania

The leader of the well-known party speaks with EMRA: I tell you who the
x
BREAKING NEWS

Serious accident in Fushë-Kruje, victims and injured are reported

Serious accident in Fushë-Kruje, victims and injured are reported
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is getting stabbed in the back by Tirana

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is
x

Politike

The DEA sets up a police station in Albania, 22 agents ready to attack organized crime and drug trafficking, this is how the corrupt Albanian police is avoiding mega-operations

The DEA sets up a police station in Albania, 22 agents ready to attack organized

The new justice is causing terror for corrupt rulers and the United States of America seems determined to dismantle corruption and organized crime in Albania. There are many names that are fighting under the rug for this reform to fail, but the Americans seem determined to punish the corrupt, who are there thanks to the symbiosis they have with the "bosses" of organized crime. "SOT" newspaper has learned that a total of 22 agents of the American DEA have landed in Tirana for several weeks, while a police station has been set up with the support of the government of the United States of America. It is known that in addition to the fight against organized crime, the best American agents have as the main topic of their work the fight against the traffic of strong women, mainly those coming from Latin American countries, as happened last week in Frakull of Fier, where thanks to the DEA and SPAK operation, it was possible to seize 430 kg of cocaine worth 40 million euros. The orderer of this charge was the brother of a former official of the Socialist Party, so based on past experiences, the DEA chose not to inform the Albanian police, fearing that the operation could be de-conspired. So the DEA agents kept away the corrupt cops who might blow up their mega-operation and cooperated only among themselves and with SPAK prosecutors. So, these movements and this determination of the Americans clearly shows that the loop for the "heads" of organized crime is narrowing. so based on past experiences, the DEA chose not to inform the Albanian police, fearing that the operation could be de-conspired. So the DEA agents kept away the corrupt cops who might blow up their mega-operation and cooperated only among themselves and with SPAK prosecutors. So, these movements and this determination of the Americans clearly shows that the loop for the "heads" of organized crime is narrowing. so based on past experiences, the DEA chose not to inform the Albanian police, fearing that the operation could be de-conspired. So the DEA agents kept away the corrupt cops who might blow up their mega-operation and cooperated only among themselves and with SPAK prosecutors. So, these movements and this determination of the Americans clearly shows that the loop for the "heads" of organized crime is narrowing.

peek

But the newspaper has learned that there will be strong developments in the coming days, where strong operations are expected again. DEA has landed in Albania full time. It is fully involved in helping the new Albanian justice system in an effort to advance judicial reform and to send the "big fish" of organized crime, drug trafficking and corruption to prison. Sources of the "SOT" newspaper inform that 22 American DEA experts who have come to our country, have in their "hands" scalding interceptions. It is learned that in the conversations they have, senior Albanian politicians were caught talking with powerful members of criminal groups.

Strong developments are expected

Për shkak të kompleksitetit dhe emergjencës që paraqet lufta antidrogës në Shqipëri, DEA amerikane u detyrua që të vijë vetë në Shqipëri. Ajo ka ardhur, por jo me duar bosh. Informacionet dhe përgjimet që ata disponojnë për pushtetarët e lartë shqiptarë të korruptuar po kalojnë tek SPAK. Kujtomë që pak javë më parë gjatë vizitës në SHBA, përfaqësuesit e SPAK kanë zhvilluar takim me përfaqësues të DEA. Në takim u fol për bashkëpunim më efektiv, shkëmbim eksperiencash të informacionit me qëllim rritjen e efektivitetit të goditjes së grupeve kriminale që trafikojnë substanca narkotike. SPAK është i vendosur që të garantojë ndëshkim ndaj kujtdo dhe ndaj çdo pasurie me prejardhje nga trafiqet e drogës!

DEA ka ardhur në Shqipëri për politikanët

Informacionet se DEA është instaluar në Shqipëri jo vetëm për grupet kriminale i ka zbuluar dhe gazetari investigativ Artan Hoxha. “Për fat të keq autoritete tona janë ende shumë larg për tu përballur me organizata të tilla kriminale. Autoritet tona kanë treguar pa aftësi për ti hetuar në territorin e Shqipërisë, e jo më për t’i hetuar dhe ndjekur në tre kontinente. Kjo gjë mund të arrihet me agjencitë e vendeve aleate dhe me shërbimet partnere. Shqipëria rezulton bazë operacionale e krimit të organizuar. DEA u bë si detyrim për të qenë këtu, sepse po ndiqte shumë operacione ndërkombëtare, ku shqiptarët kanë rënë në sy edhe andej. Serbët përshembull lëviznin me 200 kile jo me 2 ton. Kurse ne çonim 2 ton, se duhet të dalim në krye. Fakti që DEA u vendos këtu, i kishte shqetësuar ata atje. Thanë, çfarë duan ata, se ne vetëm familjet kemi?! Doni të mos sjellim as paratë? I çojnë në Dubai, që është parajsë fiskale dhe penale.DEA nuk ka ardhur për grupet kriminale vetëm, por edhe për lidhjet e tyre me politikën!”, është shprehur Hoxha pak kohë më parë. Nga ana tjetër edhe eksperti i kriminalistikës pak kohë më parë paralajmëroi se prezenca e DEA në Shqipëri ka shqetësuar shumë njerëz. Ai theksoi se DEA këtu është për koordinim informacioni dhe nuk duhet të presim “operacione të armatosura dhe efektivë me antiplumb në mes të Tiranës”.

Most read