BREAKING NEWS

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla explodes against Sali Berisha and his family and leaves nothing unresolved: Money laundering with ...

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela 'resurrected' and made this move from the escape, Klodiana Lala gives details

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela
x
BREAKING NEWS

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured
x
BREAKING NEWS

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known prosecutor (NAME)

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known
x
BREAKING NEWS

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32 'VIP' names that caused a stir in the mega-operation, in the "sieve" bank accounts and real estate

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32
x
BREAKING NEWS

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts only 3 minutes, here is what is expected to happen today at 18:00

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts
x
BREAKING NEWS

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime Minister Rama will make very soon: He did not leave it at that

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime
x
BREAKING NEWS

DP lawyer Indrit Sefa explains the details of how Berisha lost the DP in court, here is what will happen to "Foltoren" after the Appeals trial

DP lawyer Indrit Sefa explains the details of how Berisha lost the DP in court,
x

Politike

He took the post in Gjirokastra, Roland Bejko "collides" with Tritan Shehu: Berisha is Don Quixote, you are Sanço Panço

He took the post in Gjirokastra, Roland Bejko "collides" with Tritan

Roland Bejko, member of the National Council of the Democratic Party and secretary for Local Government and Decentralization after the appointment by Lulzim Basha as political leader of the Gjirokastra region, "clashed" on Facebook with his predecessor in this post, Tritan Shehu, who was fired. after his position in the group of former Prime Minister Sali Berisha.

While accusing, Shehu attacked Bacon, stating that Lulzim Basha "in the most comical way seeks today to rule the Democrats, to impose Don Quixote" referring to his successor. But Bejko reacted by saying that "Don Quixote, in fact, is the boss of Tritan and Sancho Pancho, it is this boredom that insults me" referring to Shehu.

Full post by Roland Bejko

I noticed that my appointment as Political Leader of Gjirokastra Region today by the Chairman of DPA, Mr. Lulzim Basha upset Tritan Shehu, the deputy twice appointed head of that district in the most speculative way possible by the two co-chairs of the Democratic Party during these eight years in opposition.

In both 2017 and 2020, Tritan Sheu was the least voted man by party members in Gjirokastra as a candidate for MP. While I was the most proposed of them. Other local and central figures have been before him. But even if I was not in that position, someone else should have been in charge of that County, but he, no. This was a mistake rightly corrected by Mr. Basha, but late and at great cost to the DP.

Then who is Don Quixote and Sancho Pancho who writes Triti in his nonsense, this he knows better than he does the whole public opinion.

Don Quixote, in fact, is the boss of Tritan, the one who, since September 9, has taken the spear and the shield and is fighting with the windmills throughout Albania with the idea that he will defeat the USA that has declared him "Non grata" family and that made the PD and the Democrats four hundredths leading even to physical clashes for his interests.

While Sanço Panço, is this boredom who insults me, this is the one who has ridden the ass of Albanian politics since he was appointed chairman of the Democratic Party (from where his own boss kicked him out a few years later. They say he was upset because he imitated him badly when he spoke ????????), as well as the president of the company "Shqiponja", accused in the media of breaking the international embargo by supplying oil to Milosevic who had set the Balkans on fire.

Sanço Pançua është mërrzitur sot dhe ka sulmuar fort atë që  para zgjedhjeve lëpihej në mënyrën më të neveritshme, por drithëruese në demokratëve të jugut për një vend deputeti, duke e quajtur  “Lider Perëndimor, vizionar, të ardhmen e politikës shqiptare, dhe ndaj të cilit betohej se do i ishte mirënjohës për besimin që pati treguar ndaj tij”, pra Lulzim Bashën, i cili e caktoi për të keqen e tij dy herë, kundër vullnetit të demokratëve në krye të listës në Gjirokastër.

Ikja e Tritit nga ai Qark është e vonuar, pak rëndësi ka nëse duhet të isha unë a një demokrat tjetër në vend të tij.

Ky është në fakt edhe fundi i një kaste politikanësh të korruptuar që e kanë parë politikën si monopolin e tyre,  ndaj edhe zëvendësimin nga vendet që i patën vjedhur me hile, e shikojnë si padrejtësi. Ne “punonjësve të përkushtuar të partisë” na kanë parë qysh nga vitet 90 si shërbëtorët e tyre,që kishim për detyrë vetëm t’u mblidhnim vota për t’u siguruar atyre pushtetin e përjetshëm në këtë botë, por dhe në botën tjetër.

Kthimi im në Gjirokastër, në fakt është kthim në shtëpi. PD-në në atë zonë, ne do përpiqemi ta ringremë më të fortë.

Kush do të iki, i qoftë rruga e mbarë. Të mirëseardhur janë të gjithë ata që u qëndronin larg varmihësve të politikës së vjetër, të dhunshme dhe të korruptuar, qofshin të rrinj a të vjetër në moshë.

Koha është të shikojmë drejt të ardhmes. Të shkuarën ta lëmë në punën e vet. Atë nuk e ndryshojmë dot.

Ps. Below is the insult he used against me, Mr. Shehu for his shame, which in fact has since 1997 that he does not know what it is.

It is a mess when you kill shame, nothing impresses you anymore, you do not blush or turn yellow.

Most read