BREAKING NEWS

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian politicians with criminals, Lord Dingeman is coming to Tirana today, training SPAK prosecutors for money laundering and seizing property, here are the "VIP" names at risk, the Briti...

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian
x
BREAKING NEWS

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state gangs led by General Agim Shehu ambushed us at Ura e Dajlani, Spartak Braho remembers the violence of '96 and reveals the conversation inside the car with the high official of the SP

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state
x
BREAKING NEWS

Bujar Çela and Petro Koçi confess the horror of May '96: How the socialists were raped, bloodied and tortured by order of Sali Berisha, SPAK to investigate the incident

Bujar Çela and Petro Koçi confess the horror of May '96: How
x
BREAKING NEWS

Pact to eliminate the Justice Reform, Berisha-Bardhi against the resolution, but become part of the special commission to escape from SPAK cells

Pact to eliminate the Justice Reform, Berisha-Bardhi against the resolution, but
x
BREAKING NEWS

The man who opposed the USA for the election of Altin Duman as the head of SPAK leaves, the way is opened for the well-known professor

The man who opposed the USA for the election of Altin Duman as the head of SPAK
x
BREAKING NEWS

Sensational, the well-known journalist of the chronicle warns of the arrest of Monika Kryemadhi and Flamur Noka, this is what is happening inside SPAK

Sensational, the well-known journalist of the chronicle warns of the arrest of
x
BREAKING NEWS

Here is the American "big punch" in the face of Sali Berisha, Frrok Çupi confesses the unsaid after the proposal of Argita as the head of "Rithemelim", from the murders under his power and the details from the night when he was elected president, how h...

Here is the American "big punch" in the face of Sali Berisha, Frrok
x
BREAKING NEWS

SPAK summons Bardhi for the Olsi Rama file, the fraud of the deputy of Reestablishment is revealed, he presented himself as a person in the know, not as a whistleblower

SPAK summons Bardhi for the Olsi Rama file, the fraud of the deputy of
x

Politike

"I am against violence", the DP deputy speaks about Berisha's protest: I show you the key to solving the situation

"I am against violence", the DP deputy speaks about Berisha's

The deputy of the Democratic Party, Dashnor Sula, spoke about the current political situation in the country and the problems faced by Albanian citizens.

Among other things, he spoke about the national protest announced yesterday evening by the head of PD Sali Berisha on February 11.

He said that he is in favor of protests, but that he does not support violent protests as this is not the message that should be conveyed to young people.

Invited to the News24 studio, Sula expressed that the biggest evil of this country is undoubtedly the majority and Prime Minister Rama, but that the situation created is also a consequence of the defects of the opposition, which no longer inspires hope.

"I will not be part of the protest, but I have said that I am an oppositionist. If a protest is called in the interests of the cities, I will go. This is my principle. I am for peaceful, non-violent protests. I am not even for the January 21 protests, as I am against violence. This is a society that has suffered from violence, and it's not about that. However, the problem is big, but I am one of those who am full of hope that the problem will be solved.

The difference from many politicians is that I am free. The truth is that Rama, Berisha, BASHA, Kryemadhi went out together, cried, rejoiced, spoiled and rejoiced. Until yesterday, Basha was a good man, they used to meet each other. We are simple soldiers subject to the decision that is made. I am against the burning of mandates. Basha has never made decisions with Rama. Even Enver Hoxha and Mehmet Shehu realized that they were enemies after 40 years.

The big problem is that the opposition is divided and we are not raising hope. I cannot stay silent and shut my mouth about positions or those who are in positions that are not needed in DP.

I am a simple MP, another person has twice less than me and what does this show?

Kur më voton mua qytetarët me 80 mijë vota dhe ai me 1000-2000 vota është më lartë nuk vlen. Nuk e kam për servilizëm por Berisha është babi i politikës. 99% të votave I ka Berisha, por unë shpresoj të nxjerrë çelësin nga xhepi. Berisha ka demonstruar se është njeri pragmatist që merr vendime të forta. Berisha babi ynë politik, prodhon politikë, sa ka ai vota si kemi ne të gjithë. Ai ka në dorë zgjidhjen e problemeve brenda PD. Nëse ky problem nuk rregullohet para shkurtit nuk do të zgjidhet më”, tha ai.

Më tej deputeti Sula foli në lidhje me çmimin e karburanteve në vend dhe kontrabandën e naftës.

Ai e quajti bordin e transparencës bord përfitues.

Në lidhje me çmimet e shportës, Dashnor Sula u shpreh se çmimi i produkteve të këtyre produkteve ushqimore është rritur me 76 përqind, çka ka çuar edhe në uljen e konsumit.

“Unë gjej rastin të falënderoj gjykatën për seriozitetin që po trajtohet problematika.

Ishin dy kërkesa, një për produktet ushqimore dhe tjetra për karburantet. Argumentet ishin të qarta. Nuk do i hyj nga pikëpamja e teknikës që ka problematike, por neni 101, mund të them që për 10 vjet qeverisja e PS ka qeverisur me mbi 120 akte. Akti normativ është në kushte jonormale dhe I jep mundësi që pas 45 ditëve të futet në ligj. Qeveria I bie shkurt. Bën 10 muaj që ka dalë ky akt normativ dhe duhej të ishin marrë masa për mos rriten e çmimeve ose uljen e tyre. 76% janë rritur çmimet e shportës bazë. Pa harruar që jemi të vetmit me këto shifra. Ashtu si në komunizëm që ishim ndryshe nga të tjerët ashtu jemi dhe sot.

Qeveria po anashkalon parlamentin dhe ka rritur shportën me 76%.Qeveria po anashkalon parlamentin dhe ka rritur shportën me 76%.

Shteti nuk po mban peshë, pasi ka mbledhur 500 milionë euro dhe ka shpërndarë 80 milionë euro. Konsumi ka filluar të bjerë. Nuk janë borde transparence, por përfituese për të mos thënë zhvatëse. 6 prej tyre merren me çmimet në markete.

Të mos flasim për karburantet, është llahtari. Kam analizuar që para 7-8 muajsh, por megjithatë ne nuk do e lëmë me kaq. A ka logjikë ekonomike, penale, politike për këto çmimeve. Të kesh 740 mijë makina, edhe të doganosh 530 mijë tonë, i bie 40 mijë tonë më pak. Ma shpjego pak logjikën. Thonë se ka ndikuar teknologjia.

There are two ways here, either pure smuggling or crude oil is processed and circulated here. It's a gold mine. The whole thing is clear. We have taken it to the Constitutional Court and we are waiting for the decision. We hope that the decision will be taken in favor of the cities. The relationship that the government has revealed is illogical", he declared.

Most read