BREAKING NEWS

An unexpected thing happens to Basha, he immediately enters one of the bars in Korça, here is what happened when he was walking on the sidewalk of the city

An unexpected thing happens to Basha, he immediately enters one of the bars in
x
BREAKING NEWS

CAREFUL! Meteorologists warn: Here's what the weather will be like on February 1st

CAREFUL! Meteorologists warn: Here's what the weather will be like on
x
BREAKING NEWS

"You have to leave the DP! How did you earn 32 million euros?", The MP gives a strong answer to Berisha: The former corrupt politician only vomits bitterness because he is angry that ...

"You have to leave the DP! How did you earn 32 million euros?", The MP
x
BREAKING NEWS

Edi Rama gives the good news: We have also thought about the children

Edi Rama gives the good news: We have also thought about the children
x
BREAKING NEWS

Lulzim Basha's sensational statement: Two key witnesses can lead half of Rama's government behind bars

Lulzim Basha's sensational statement: Two key witnesses can lead half of
x
BREAKING NEWS

Gazment Bardhi responds to Sali Berisha's accusations: Unworthy, but harmless attacks

Gazment Bardhi responds to Sali Berisha's accusations: Unworthy, but
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha brings out the strong behind the scenes for the Democratic MP: You must leave the DP

Sali Berisha brings out the strong behind the scenes for the Democratic MP: You
x
BREAKING NEWS

Ministry of Health: Here is the epidemiological situation in the country

Ministry of Health: Here is the epidemiological situation in the country
x

Politike

Joint meeting Albania-Kosovo, what are the agreements signed between the two governments

Joint meeting Albania-Kosovo, what are the agreements signed between the two

The first to sit at the table to sign the agreement documents were Prime Minister Albin Kurti and Edi Rama, to be later joined by the cabinet ministers of Kosovo and Albania.

After the meeting, at the joint press conference, Rama acknowledged that the agreements have not been fully implemented, but the goal and challenge of both governments is precisely to promote the implementation of the agreements signed so far.

Signed agreements:

Protokoll bashkëpunimi ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës për krijimin e Sekretariatit Koordinues Ndërqeveritar – Nënshkruesit: Edi Rama dhe Albin Kurti

Marrëveshje për zbatimin e lehtësirave të ndërsjella në procedurat doganore dhe/ose të kontrollit të hyrje/daljes së mallrave – Nënshkruesit: Edi Rama dhe Albin Kurti

Marrëveshje për lehtësimin e procedurave dhe kushteve për marrjen e leje qëndrimit të përkohshme – Nënshkruesit: Bledar Çuçi dhe Xhelal Sveçla

Marrëveshje për rregullat e regjimit të trafikut lokal të kufirit – Nënshkruesit: Bledar Cuci dhe Xhelal Sveçla

Marrëveshje ndryshuese e Marrëveshjes ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës për hapjen e pikës së përbashkët të kalimit kufitar Shishtavec (Kukës) –Krushevë (Dragash) midis Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës – Nënshkruesit: Bledar Çuçi dhe Xhelal Sveçla

Marrëveshje për sigurime shoqërore ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës – Nënshkruesit: Delina Ibrahimaj dhe Hekuran Murati

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë së Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës së Republikës së Kosovës për ndërtimin e lidhjes hekurudhore Durrës-Prishtinë – Nënshkruesit: Belinda Balluku dhe Liburn Aliu

Marrëveshje bashkëpunimi në fushën e njohjes dhe njësimit reciprok të diplomave, certifikatave dhe gradave shkencore të lëshuara nga institucionet e arsimit të lartë dhe institucione të tjera të autorizuara – Nënshkruesit: Evis Kushi dhe Arbërie Nagavci

Marrëveshje për ndihmë të ndërsjellë juridike në çështjet civile dhe tregtare – Nënshkruesit: Ulsi Manja dhe Albulena Haxhiu

Kalendari i përbashkët Kulturor Vjetor Shqipëri-Kosovë, për vitin 2021-2022 – Nënshkruesit: Elva Margariti dhe Hajrulla Çeku

Marrëveshje për bashkëpunim në fushën e trashëgimisë kulturore dhe muzeve – Nënshkruesit: Elva Margariti dhe Hajrulla Çeku

Marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë – Nënshkruesit: Frida Krifca dhe Faton Peci

Cooperation Agreement between the Ministry of Health and Social Protection of the Republic of Albania and the Ministry of Finance, Labor and Transfers of the Republic of Kosovo - Signatories: Ogerta Manastirliu and Hekuran Murati