BREAKING NEWS

NAME/ Serious incident in the hospital of Gramsci, the patient jumps from the fourth floor, the first details are disclosed

NAME/ Serious incident in the hospital of Gramsci, the patient jumps from the
x
BREAKING NEWS

30 minutes before the session, Berisha makes an unexpected move, this is what is happening in the blue headquarters

30 minutes before the session, Berisha makes an unexpected move, this is what is
x
BREAKING NEWS

"Criminal act"/ The former socialist mayor of this city denounces the Socialist Party: They don't allow me to...

"Criminal act"/ The former socialist mayor of this city denounces the
x
BREAKING NEWS

How the injury happened in Tirana, the police give details about the incident

How the injury happened in Tirana, the police give details about the incident
x
BREAKING NEWS

Knife wounds in Tirana, the first details emerge

Knife wounds in Tirana, the first details emerge
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati returns to Belind Kelliçi: With the last phrase you terrified me

Andi Bushati returns to Belind Kelliçi: With the last phrase you
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati has two words for Kelliçi and tells him the "scenario" of the campaign: I find it a tempting measure, because in front of a powerful mediaticish candidate...

Andi Bushati has two words for Kelliçi and tells him the
x
BREAKING NEWS

"He killed him with a knife, he with a pistol", says the witness of the fight with two victims in Kavaja

"He killed him with a knife, he with a pistol", says the witness of
x

Shëndeti

3-day treatment with extra virgin olive oil to cleanse the liver of toxins!

3-day treatment with extra virgin olive oil to cleanse the liver of toxins!

Diseases affecting the liver are becoming a major concern around the globe

Millions of people suffer from these diseases, some of which are fatal, which in many cases can be avoided thanks to lifestyle changes.

The liver, like any other organ, is an easy target for the toxins and chemicals that surround us every day.

Naturally, this organ needs help to cleanse itself of toxins and dangerous organisms, whose presence also puts the brain at risk.

One of the main ingredients of all liver cleansing remedies is olive oil.

Below, AgroWeb.org brings you useful information on the role of olive oil in liver health and the preparation of a cure for its treatment.

How does the liver work?

The liver plays a central role in detoxifying the body.

The liver performs a number of tasks and functions, starting with the production of proteins, cholesterol, storage of vitamins, minerals and carbohydrates.

It dissolves toxins associated with alcohol, drugs or natural by-products of metabolism.

Keeping the liver in shape is extremely important for health.

How does olive oil clean the liver?

Olive oil offers many health benefits, one of which is liver cleansing.

According to studies, which AgroWeb.org refers to, drinking olive oil helps the liver to speed up the processing of any substance.

Ai ndihmon edhe në largimin e substancave të dëmshme të ngecura në organ sa më shpejt.

Vaji natyral i ullirit është kura më e mirë për mëlçinë, por në përzgjedhjen e tij duhet të tregoheni të kujdesshëm.

Është e rëndësishme që të përzgjidhni vajin e nxjerrë nga ullinj të përpunuar sa më pak dhe të nënshtruar një presimi të ftohtë.

Vaji ekstra i virgjër i ullirit është ai që nuk është nxjerrë nga një presim i nxehtë i ullinjve apo që nuk përmban kimikate.

Freskia është një aspekt i rëndësishëm në përzgjedhjen e vajit të ullirit.

Vaji i ullirit nuk duhet të qëndrojë i papërdorur për shumë kohë.

Vajrat që nuk konsumohen brenda dy viteve nga data e prodhimit nuk janë të shëndetshëm.

Kura e mëposhtme zgjat tre ditë dhe duhet bërë në mbrëmje përpara se të bini për të fjetur.

AgroWeb.org ju këshillon që të përzieni në një mikser gjysmë gote me vaj ulliri dhe gjysmë gote me lëng të freskët limoni.

Pijeni lëngun menjëherë dhe shtrihuni në shtrat.

Qëndroni shtrirë me gjunjët të mbështetur mbi kraharor. Qëndroni në këtë pozicion për 30 minuta.

Kjo kurë duhet shoqëruar me konsumin e mollëve dhe lëngjeve të saj të cilët gjithashtu kanë efekt pastrues.

Kujdes
Nëse ju keni gurë në tëmth, pirja e vajit të ullirit dhe lëngut të limonit mund të shkaktojë dhimbje të forta abdominale.